توسط این قابلیت امکان درج اطلاعات کاربری غلط برای ورود به شبکه تنها تا
5 دفعه مجاز برشمرده شده و پس از آن منجر به
قفل حساب کاربری به مدت
یکساعت خواهد شد.
در صورتی که حسابِ شما قفل شود بلافاصله
ایمیلی برای صاحبِ حساب کاربری ارسال خواهد شد که در آن لینکی به منظور
ورود سریع و
عدم انتظار یکساعته موجود باشد.
در این تاپیک ما به چگونگی قفل شدنِ حساب و باز کردنِ سریع آن خواهیم پرداخت.
در صورتی که قصد ورود به شبکه را داشته باشید و رمزِ خود را اشتباه درج کرده باشید با پیغام زیر مواجه خواهید شد.
با رسیدن به مرزِ
5بار، حسابتان به مدت
یکساعت قفل خواهد شد و با پیغامِ زیر مواجه خواهید شد.
در صورتی که این حساب متعلق به شما باشد براحتی میتوانید به ایمیلی که در دنبالر تایید کردهاید رجوع کرده و بر روی لینکی که در آن ایمیل موجود هست کلیک کرده و وارد شبکه شوید.
نکتهی مهم :
توجه داشته باشید فقط در صورتی از جانب سایت برایِ شما ایمیل ارسال خواهد شد که ایمیلِ خود را در دنبالر تایید کرده باشید.لذا در صورتی که ایمیل کاربری خود را تایید نکردهاید، نسبت به تایید آن اقدام نمایید.
آموزش فعالسازی ایمیل کاربری :
ارسال شده در 1392/02/31، ساعت 14:10
بالا