اولا بگم این غذا چون مجلسی توش گوشت میریزن وگرنه لزومی نداره که توش حتمن گوشت باشه ولی با گوشت خیلی خیلی خوشمزه میشه ..بوشو که دیگه نگو مست کننده س اصن یه وضی
خب بریم سر اصل مطلب :
فقط بگم که من اندازه هاشو نمینویسم چون من برا دو نفر درست کردم شما ممکنه بخواین برا ده نفر درست کنین .. مقدارش بنا به ذائقه ی خودتون
مواد لازم:
بادمجان درشت و شیرین
یک بسته کشک البته هرکسی میتونه کشکشو بیشتر بزنه
گوشت گوسفندی مغز رون باشه بهتره
پیاز داغ به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
گردو خورد شده هرچی بیشتر بهتر بستگی به کرمتون داره
آب زعفران غلیظ
سیر داغ به دلخواه
نعنا داغ مقداری
بادمجونا رو یکی دو ساعت بذارین توی آب نمک بمونه تا تلخی احتمالیش گرفته شه ...گوشتو با یه کم دارچین و زردچوبه و پیاز و فلفل بریزین تو قابلمه دو لیوان آب هم بهش اضاف کنین بزارین رو اجاق تا بپزه.
بادمجونا رو از آب نمک بیرون بیارین ُ بشورین ُ خشک کنین و در حد اینکه طلایی بشن سرخشون کنین .
گوشت رو که پخته ریش ریش کنین بعد بادمجونای سرخ شده رو داخل آب گوشت بریزین و بذارین سر گاز تا قل بزنه و شمام با یه چنگال بالای سرش وایسین و هی هم بزنین تا وقتی بادمجونا رشته رشته بشه اگه آبش کم بود بهش آب اضافه کنین تا بادمجون کاملا بپزه و حالت کشسانی و رشته رشته یی بشه اینکار واسه اینه که کشک و بادمجونتون کش بیاد و خوشگل بشه وگر نه میتونین با یه هاون برقی به جونش بیوفتینو له و پهش کنین

[ این روش برا خانومای بی حوصله س نه شماها که ماشالا حوصلتون زیاده ُ وقت بیکاری فراوون دارین

] کمی پیاز داغ و روغن داخل تابه بریزین و رب رو بهش اضاف کنین و تفت بدین و بعد گوشت ریش شده و کمی سیر داغ رو بهش اضاف کنین و بعد این مواد رو داخل بادمجون در حال قل زدن بریزین و همینطور با چنگال هم بزنین هی هم بزنین هی هم بزنین تا وقتی ماهیچه های دستتون قوی بشه

... تا وقتی کشکو به مواد اضافه نکردین به موادتون نمک نمیزنین چون بضی کشکا شورن ممکنه غذاتون شور بشه آخر از همه نمکو اضاف کنین ..کمی نعنا داغ و 4 ق غ یا کمتر پیاز داغ هم به غذا اضافه میکنیم توجه داشته باشین کمی نعنا داغ!!! زیاد نزنین آآآ چون نعنا اگه زیاد سرخ بشه تو روغن تلخ میشه باید آخر نعنارو اضاف کنین که حین سرخ شدن تلخ نشه خب نوبتی هم که باشه نوبت کشکه.... قاشق قاشق به خوراکمون اضافه میکنیم تا به طعم دلخواهمون برسیم گردو رو هم اضافه میکنیم و در آخر زعفرون ...چند تا جوش که زد و آبش که کاملا خورد رفت غذامون حاضره ..

در نهایت غذارو میچشین اگه نمکش کم بود اضاف میکنین ..سروش کنین و با نعنا داغ و گردو روشو تزئین کنین .. این غذا خیلی خیلی خوشمزه س هرکی خورده چشاش ورقلمبیده ُ گفته این چیه؟؟

چقده خوشمزززززززززززززززس
خانوما پیشنهاد میکنم یک بار برای نهار این غذارو درست کنین ضرر نخواهید کرد .. نوش جان
ارسال شده در 1392/06/24، ساعت 17:25
بالا