دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

طرز تهیه دیزی سنگی

انجمن ها » خانواده » آشپزی

بهترین جواب انتخاب نشده یا پرسشی نیست
تاپیک با شناسه 224، حاوی 1 ارسال
پـریـسـا
@parisa-life
امتیاز کاربری: 18086
خب صبح از خواب ناز بلند شدم و تصمیم گرفتم که دیزی سنگی که تاحالا اصن درست نکرده بودمو درست کنم همشم به خاطر اینکه دو سه شب پیش آویزون شوور گرامی شدم و گفتم برام قابلمه سنگی بخره اونم خرید ولی ازم قول گرفت که براش دیزی سنگی درست کنم منم که کدبانــــــــــو . . . .. خلاصه تصمیم گرفتم امروز برای اولین بار دیزی درست کنم الانم رو اجاقه داره قُل قُل میزنه

-------------------

موادی که واسه یه دیزی ِ عالی احتیاج دارین:

گوشت ترجیحا با استخون هرچی بیشتر بهتر با چند تیکه دنبه

لوبیا سفید و نخود که من لوبیا سفید نداشتم به مقدار لازم من برا دونفر اندازه نصف لیوان ریختم

سیب زمینی 2عدد کوچیک

پیاز 2 عدد متوسط

یه حبه سیر --> اگه دلتون خواست وگرنه لزومی نداره

گوجه 2 عدد متوسط

لیمو عمانی اگه نداشتین آبلیمو

رب گوجه 1 ق چ

فلفل قلمی تند یک عدد

نمک فلفل به میزان دلخواه

دارچین من از چوب دارچین استفاده کردم یه تیکه کوچیک

زرد چوبه 1/2 ق م

اول گوشتُ دنبه و گوجه فرنگی هارو که از وسط چهار تیکش کردین و یه دونه از پیازارو و یه حبه سیرو میریزین تو قابلمه زردچوبه هم میزنین و آب سرد میریزین روش تا جایی که مواد زیر آب بره .بعدش زیر اجاقُ خیلی خیلی ملایم میکنین و یه شعله پخش کن هم میزارین زیر قابلمه تون و میرین پی کارتون دیگه

یک ساعت بعد که آب غذا جوش اومد دو تا سیب زمینی رو با پوست و فلفل سبز تندتونو میریزن تو قابلمه و سرشو میزارین میرین پی کارتون باز

بعد از پخت غذا دنبه ها رو از ظرف خارج کنین و لهشون کنین و با یه پیاز رنده شده و سرخ شده و رب تفت داده شده دوباره بریزین تو قابلمه اون پیاز آب پز شده ای که اول ریختین تو ظرف هم از ظرف خارج کنین بریزین دور .

در نهایت نمک و آبلیمو رو اضافه کنین ..نمک و آبلیمو رو اول به غذا نزنین چون باعث دیر پز شدن گوشت میشه. اگه تندی غذا کم بود میتونین در نهایت یکم فلفل سیاه به غذا اضافه کنین.

من برای از بین بردن بوی زُخم ِ گوشت از مقدار کمی پودر مرزه استفاده کردم البته تو دستور پخت دیزی مرزه وجود نداره اما من ریختم چون از بوی گوشت آبپز شده خوشم نمیاد شما هم اگه خواستین بریزین بوی گوشتو میگیره.

مدت زمان طبخ این غذا خیلی خیلی زیاده ینی هرچی بیشتر باشه بهتره حدود 8 تا 10 ساعت باید رو اجاق با حرارت ملایم بپزه پس اگه خواستین این غذا رو درست کنین باید کله سحر پاشین که برا ظهر آماده بشه وگرنه برا شام آماده میشه.

اگه قابلمه سنگی نداشتین از قابلمه ی سفالی استفاده کنین و اگه اونم نداشتین برین بخرین چون همه ی مزه دیزی به سنگی بودن قابلمه شه

نوش جان ..
ارسال شده در 1392/07/01، ساعت 12:21 بالا
رجوع به :