دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

Sina
Sina
sina-msh

خروج افغانها از ايران تا 12بهمن تمديد شد...

1390/03/09 - 01:09
42 ديدگاه
دیانا

هادی:عکستو بزاری معلوم میشه کی افغانهچش ترک نون قندی

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 4 ساعت قبل
فرشاد

هادی تو خجالت نمیکشی ، یادت رفته من همون توریستی بودم که اومدم از دهقندون ایالت کله قند افغانستان اوردمت ایران واسه کارگری ، یادت رفته تو جوی اب پیدات کردم ، یادت رفته ؟؟؟؟؟؟؟ حالا دیگه وقتشه برگردی کشور خودت پسرم ، روت زیاد شده وگرنه کارگر خوبی بودی 3برابر دیگران مثل خر مش ممد کار میکنی ولی حیف که روت زیاد شده ، دیگه باید برگردی

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 2 ساعت و 25 دقيقه قبل
فرشاد

من ادمت کردم دیگه از تو جوب کشیدمت بیرون یه مدت زیر دست بنی کار کردی ، اخر سرم بس بی معرفت بودی فروختیش و اومدن کشتنش

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 53 دقيقه قبل
فرشاد

همون دیگه باعث شد دیگه به کسی که از تو جوب اب در اوردمش اعتماد نکنم ، تو نمیگی الان یارو مرده 300 تا زن و 1500 تا بچش چیمار باید کنن

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 37 دقيقه قبل
هــادی

باید بات مشورت میکردم ولی حیف که واسه توام نقشه دارم

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 35 دقيقه قبل
فرشاد

حیف که تو خیلی وقته مردی و گرمته هنوز حالیت نیست ، دیان و من کشتیمت البته موقع دفن کردنت دست و پا میزدی و میگفتی فرشاد من زنده ام اما به هر حال دفن شدی ، روح خبیثت مونده که فعلا به دلایلی استخوناتو با نمک نمیسوزونم تا روحتم شاد شه ، حالا فعلا کارت دارم

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 27 دقيقه قبل
دیانا

فرشاد چه هوا سرد شد هادی این وراست

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 22 دقيقه قبل
فرشاد

ایول دیان خوشم میاد اطلاعاتت عالیه ، اره این روح خبیث همین وراست که هوا سرد شده ، جالب اینه که توهم داره زندست بابا اینقدر شرور بودی روح خبیثت میتونه اجسامو جابج کنه ، حالا هی بیا بگو من زندم ، نیستی دیگه

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 18 دقيقه قبل
دیانا

عیب نداره بدبخت هنوز نتونسته با این قضیه کنار بیاد آخخخه حیوونی هادی

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 15 دقيقه قبل
هــادی

خوبه اگه من روحم یه روز جن زدتون میکنم : >

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 13 دقيقه قبل
دیانا

آخه فرق روح و جنم نمیدونه بمیرم برات

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 10 دقيقه قبل
فرشاد

ببین پسرم اطلاعات نداری نیا خودتو ضایع نکن ، جن داستانش فرق میکنه تو طی 1250000 سال اینده هم نمیتونی جن شی چه برسه بخوای مارو جن زده کنی ، در ضمن من همیشه تو کولم که همیشه هم هرامه یه شاتگان با گلوله های نمک دارم ، دیدمت پودرت میکنم

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 7 دقيقه قبل
فرشاد

همین دیگه باید یکی از متد های زجر روح که توسط من و دیان اختراع شده رو روت امتحان کنم

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 23 ساعت و 48 دقيقه قبل
فرشاد

دیان @دیانا لطف کن یکی از متدهاییکه میشه روح هادی رو زجر داد رو اجرا کن و نتیجشو تا شب در اختیار عموم دوستان بذار ، دستت طلا

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 23 ساعت و 45 دقيقه قبل
فرشاد

حالا بعد روحت به هزار تیکه تقسیم شد میای خواهش میکنی که درستش کنیم ، میبینیم هادی جان

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 23 ساعت و 21 دقيقه قبل
فرشاد

بخیه نمیخواد اما هر تیکه رو که انداختم تو سلول روح و جدا جدا زجر دادم میفهمی فدات شم

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 23 ساعت و 14 دقيقه قبل
فرشاد

در ضمن فکر کردی با 4تا ورد ساده این بلاها سرت میاد ، برنامه نوشتیم من و دیان فقط واسه زجر دادن روح خبیثت
Farshad & Diyane spirit splitter premium
همچین فاز بپره از سرت بری امریکا و برگردی ، این وسط کوسه های روح روحتو گاز میگیرن

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 23 ساعت و 11 دقيقه قبل
فرشاد

این کوسه ها روحن روانی ، اخه تو اصلا مادیت داری که میخوای گوشت بخوری

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 22 ساعت و 56 دقيقه قبل
فرشاد

باشه حالا بذار برنامه رو روت اجرا کنیم میبینیم چجوری روح میخوری عکساشو میذارم

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 22 ساعت و 51 دقيقه قبل
دیانا

بردمش تو دستگاه تیکه تیکه ریز ریز کردم تا بچه کوسه هام بتونن بخورن عملیات بعدی چیه فرشاد جون؟؟؟

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 22 ساعت و 1 دقيقه قبل
فرشاد

الان فعلا باید روح خبیثش ترمیم شه تا شکنجه بعدیو بتونیم شروع کنیم ، میخوام با سیخ روح رو اتیش کبابش بزنم ، البته یه نوع اتیش با یه روغن نایابه

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 1 ساعت و 52 دقيقه قبل
فرشاد

تو گرمته حالیت نیست ، ای بابا تو اصلا نمیفهمی چی داره سرت میاد، در نهایت هر وقت کار من و دیان باهات تموم شد یه دفعه میبینی تو جهنم داری قدم میزنی و لوسیفر میاد سراغت

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 1 ساعت و 47 دقيقه قبل
فرشاد

سیب زمینی لوسیفر اسم خاص فرشته ای که توی باقالی بهش میگی شیطان ، وقتی یکیو دوست داشته باشه که در حال حاظر شخص باقالی تو باشی ، یعنی وضعت خیلی خرابه

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 1 ساعت و 34 دقيقه قبل
فرشاد

در ضمن صحبت از چوب مخصوص هادی میکرد ببینم تو و اون چه برنامه ای با هم داشتین که تا اسمتو بردم نیشش باز شد و خوشحال شد ، داره به افتخار ورود خبیث ترین روح عالم 17399 روح رو ازاد میکنه

15 سال و 3 ماه و 22 روز و 1 ساعت و 33 دقيقه قبل
Sina

درود بر شما دوستان . یک سوال فوق العاده فنی = اینجا موضوعش نوشتم چی بود که به اینجا کشید و چی شد ؟؟؟؟

15 سال و 3 ماه و 21 روز و 10 ساعت و 21 دقيقه قبل

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)