دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

تيغ!
تيغ!
javadgolden

خب بچه ها باید یه حقیقتی رو به همه شما ها بگم اونم اینکه من چند وقت پیش در یک درگیری با چندتا از اراذل اوباش در گیر شدم متاسفانه چاقو خوردم دکتر ها گفتن باید عمل بشی وگرنه زخمت عفونت میکنه و باید دستتو قطع کنی من به دکتره گفتم بیخیال با یه دستم میشه تایپ کرد دکتر لبخند تلخی زد گفت هر جور دوس داری من گفتم از عمل کردن میترسم یا خوب میشه یا قطع میشه!

1390/03/23 - 00:22
11 ديدگاه
شَـہ ـرامـ ـ

شــــــــــــــی مـــــــیــــــــگــــــــی....؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

15 سال و 3 ماه و 8 روز و 10 ساعت و 2 دقيقه قبل
تيغ!

اره دست چپم با چندتا از اراذل بخاطر اینکه بهشون گفتم سر چهار راه نشینین دعوام شد قطع شدن شوخی بود! فقط 6 تا بخیه خورد این قضیه مال دو هفته قبله

15 سال و 3 ماه و 8 روز و 10 ساعت و 1 دقيقه قبل
تيغ!

Silent یکی نیست به من بگه اخه تو رو چه به این کارا دوست دارن سر چهار راه بشین تا مزاحم نوامیس مردم بشن! خوبی هم نیومده به ما دادش سایلنت

15 سال و 3 ماه و 8 روز و 9 ساعت و 55 دقيقه قبل
تيغ!

اره بابا فقط باید بهش هر شب یکم الکل بزنم تا عفونت نکنه چون الان همه رفتن تهران کسی نیست و خبر نداره این اتفاقاتو سایلنت به مادرم نگی باشه!

15 سال و 3 ماه و 8 روز و 9 ساعت و 52 دقيقه قبل
شَـہ ـرامـ ـ

والا چی بگم..نیرو انتظامی هم که دیگه هیچ..!!!..در هیچ موردی نمیشه روش حساب کرد....

15 سال و 3 ماه و 8 روز و 9 ساعت و 50 دقيقه قبل
شَـہ ـرامـ ـ

باشه نمیگم..ولی باید تموم پست هامو لایک بزنی و بازنشر کنی و نظر خوب خوب بدی تا نگم...

15 سال و 3 ماه و 8 روز و 9 ساعت و 49 دقيقه قبل
شَـہ ـرامـ ـ

خداروشکر بازهم به چندتا بخیه تموم شده..اگه خدای نکرده....

15 سال و 3 ماه و 8 روز و 9 ساعت و 48 دقيقه قبل

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)