جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ persianboy تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
مدتی است که هميشه دارم باهات حرف ميزنم توهم همه جوره اين مدت مراقبم بودی خداييش در حقم خدايی کردی و تو اين غربت برام سنگ تموم گذاشتی ولی دلم برات تنگ شده .

15 سال و 2 ماه و 5 روز و 13 ساعت و 19 دقيقه قبلحس بچه ای رو دارم که پدرش براش همه کار میکنه و براش از هیچ چیزی کم نمیذاره ولی این بچه دلش میخواد بره تو آغوش پدرش بشینه . آره خدا جونم دلم برات تنگ شده .
خدایا امسال انقدر مشکلات داشتم و انقدر با محبت بهم کمک کردی که خودم هم باورم نمیشه ولی خدا جون دلم عشقبازی میخواد . آره به خدا دلم میخواد با هام عشقبازی کنی .
خدایا الان همه اونهایی که این و میخونند دارند میگن بابا این #پسره چه پر روهه . انگار چه کار کرده که چنین چیزی میخواد ولی خودت میدونی من وقتی با تو صحبت میکنم به قابلیت های خودم نگاه نمیکنم . من به بزرگی تو نگاه میکنم من به بخشنده ای تو نگاه میکنم . من به دریای کرم تو نگاه میکنم ........