جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ ܓ☀ فـهــیــمــ ܓ☀ تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
لینک خراب
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 38 دقيقه قبلشرمنده ... الان درستش می کنم
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 37 دقيقه قبل
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 36 دقيقه قبلدرست شد؟
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 35 دقيقه قبلبله .ممنون...
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 31 دقيقه قبلOK
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 31 دقيقه قبلچیزه خاصی نداشتا !!! یعنی خیلی داشت ولی طبیعی شده . . . به رابطه ها نگاهی بندازین می فهمین ... من خودم دیدم یه چیزی که بهم بر خورد هر چند شوهر ِ زن ِ کنارش بود !!!!
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 24 دقيقه قبلحسین آقا نکته ی اصلی رو نگرفتین .... بحث اصلی این تصاویر اختلاط زن و مرد نبود ... اون که الا ماشاء الله متأسفانه تو مملکت ما وجود داره ... بحث اینه که این جشن مشاه جشن هالووینه .... و اصلاً به این نیت برگزار شده .... لباس های شرکت کننده ها گویاست .... می دونین هالووین برای چی تو غرب گرامی داشته میشه؟
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 21 دقيقه قبلبله فهمیدم ، ملتی که همش پایه ماهواره دارن اینارو میبینن مث ِ بچه ها اونو می خوان !!! اونم اگه هی تکرار بشه میره تو ناخودآگاه و .........
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 16 دقيقه قبلبله متأسفانه ... جوونایی که فرهنگ و تمدن به این عظمت و غنا و دین به این عزیزی دارن .... چه جور تقلید کورکورانه از فرهنگ منحط غرب می کنن؟؟ .... راستی نگفتین می دونین هالووین برای چی تو غرب گرامی داشته میشه؟
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 7 ساعت و 12 دقيقه قبلنه ولي حدس ميزنم به خاطر مسائل جنسي باشه ...
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 59 دقيقه قبل توسط موبایلفهیم من نمیدونم واسه چی، برام سوال شد! میشه توضیح بدی، ممنون
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 58 دقيقه قبلوای وای وای..چقدر بد!!!!!
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 52 دقيقه قبلچشم آقا مصطفی .... نه حسین آقا به اون مسائل ارتباطی نداره .... شب هالووین در اصل شب مرگ آنتوان شزاندر لاوی بنیانگذار فرقهی نکبت بار شیطان پرستیه .... به این دلیل هستش که این شب گرامی داشته میشه
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 51 دقيقه قبلمعلومه که بده آقا شهرام ....
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 48 دقيقه قبلاره من الان توی شوک هستم....
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 46 دقيقه قبلبه نظر ِ من که این اختشاش اخیر امثال همین آدما بودن که پول نداشتن تو این پارتی ها شرکتت کنن گفتن بریم حال
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 40 دقيقه قبل{ یعنی اون طرف با توام چرت نگو قاطی میکنما !!! }
کاملاً مشخصه که تو شوکید
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 39 دقيقه قبلبه .... حسین آقا اونها واقعاً یه سری انسان بودن که از بچه های پایین شهر بودن و یه سری بدبخت بیچاره
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 37 دقيقه قبلولی چه لباس های باحالی دارند..من یه دونه شلوار کردی دارم( البته با کش) اونو بپوشم به نظرت می تونم برم اونجا؟
15 سال و 1 ماه و 27 روز و 6 ساعت و 35 دقيقه قبلیه نکته ای دیروز به ذهنم رسید یادم رفت بگم...

15 سال و 1 ماه و 26 روز و 15 ساعت و 58 دقيقه قبلآخه جشن هالووین چه ربطی به درگذشت آنتوان لاوی داره؟
جشن هالووین قدمت 2000ساله داره و در 31اکتبر برگزار میشه...
آنتوان لاوی در 29اکتبر 1997 مرده...یعنی 14سال پیش..
خب حالا 2000سال کجا و 14 سال پیش کجا....