جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ آلکاپون قرن! تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
من امروز اومدم بیرون از گروه خیلی مسخره است هیچ ملاکی نداره انتخاب شدن پارتی بازی به معنای واقعی........
15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 58 دقيقه قبل@آلکاپون قرن! ، جواد با مشکل اینترنت مواجه هست!
15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 55 دقيقه قبلاگه تمایلی به شرکت در صندلی داغ ندارید، مسئله ای نیست ...
@P A R $ A ، دارن سهیمه یا جایزه ای میدن که شما می فرمایید پارتی بازیه ؟
منم تركش كردم...
15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 55 دقيقه قبلديشب از ساعت 8:40 دقيقه من داشتم با جواد صحبت ميكردم تا 2 صبح ميخواي لينك پيام خصوصيمونو بدم؟! نگو مشكله اينترنت!!! زشته! اگرم ديگه نميخوام بيام به دليل اينه كه بهم توهين شده و بهم برخورده نه اينكه نميخواستم بيام وگرنه كه كانديد نمي شدم!
15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 53 دقيقه قبلتا جایی که من اطلاع دارم هر دو نفر از اینترنت ASK استفاده میکنیم و در حال حاضر مشکل داره! حالا بهرحال شما که برای نشستن روی این صندلی تمایلی ندارید و گروه هم ترک کردید، پس موضوعی برای حرف زدن باقی نمیمونه، مگر اینکه جواد بیاد و حرفی برای اضافه کردن داشته باشه ...
15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 49 دقيقه قبلمنم با پارسا موافقم حق خیلی ها خورده میشه این شیوه انتخاب اصلا درست نیست تنها جوابی ام که در چنین شرایطی به ذهن میرسه یک کلمه است پارتی بازی میشه......
15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 40 دقيقه قبلبا تمام احترامی که برات قائلم نیما جان تو این موضوع حق کاملا با پارسا است....... بارها شاهد بودم اسم نوشته ولی یکبارم انتخاب نشده حتی کاندید بشه!!!!!! پارسا یه فرد شناخته شده است باید فرق بین کاربری که 1 ماه عضو شده با کاربر قدیمی باشه....... من خودم چند بار تلاش کردم نشد اومدم بیرون بهمم برنخورد چون زیاد نت نیمام ولی موضوع آقا پارسا فرق داره.... به هر حال شما زحمت زیاد کشیدی واسه دنبالر موفق باشی
15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 24 دقيقه قبلبهرحال حرفی که شما میزنید، نظر خودتونه!

15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 21 دقيقه قبلمنم در جریان مسائل صندلی داغ نیستم و حتی کاندید هم نشدم ...
ان شا الله خود ِ جواد میاد و توضیح میده
جایزه برای اونایی که بهش نیاز دارن من نیازی ندارم........مگه پارتی بازی فقط باید برای چیزی باشه؟؟؟ خیلی راحت میتونی به حرف من برسی من بالای 10 بار کاندید شدم شرایط ام از خیلی از کسانی که انتخاب شدن بهتر بوده ولی یکبارم کاندید نشدم این چه معنایی داره؟؟؟ طرف 1 ماه عضو شده درجا میشینه رو صندلی!!!! مگر جز اینه که دوستان بیشتر با هم آشنا بشن؟؟ من به این نتیجه رسیدم که حق به حق دار نمیرسه بدون هیچ اعتراضی ام از گروه خارج شدم الانم فقط به حرمت دوستم این دیدگاه تو پستش گذاشتم..... موفق باشی
15 سال و 8 روز و 12 ساعت و 20 دقيقه قبلمن مخلصتم پارسا جان
بيخيال همچين چيز مهمي هم نبود بهرحال ما با يه نكته ديگه هم تو دنبالر آشنا شديم خوبيش اين بود همين اميدوارم دوستي كه بجاي من مياد اين دفعه رو صندلي داغ خوشحال بشه ما نخواستيم... ديگه هم اهميتي نداره كشش نديم بهتره... اگر هم ديدگاه رو باز مي ذارم صرفا" براي اينه كه جواد هم حق اظهار نظرش رو داشته باشه و بعد ميبندمش همين. 
15 سال و 8 روز و 11 ساعت و 5 دقيقه قبل@آلکاپون قرن! سلام دیشب من میخواستم پست صندلی داغ رو بین ساعت 11 تا 11:30 بزارم اما به دلیل یه مشکل مدیریتی نتونستم بزارم.بعد وقتی که مشکل حل شد مجددا تصمیم گرفتم پست رو بزنم اما شما گفتین میخوام برم بخوابم من گفتم باشه فردا پست صندلی داغ رو میزنم. => [لینک]
15 سال و 8 روز و 10 ساعت و 4 دقيقه قبلولی نرفتی نخوابیدی و من بازم دیدم پست گذاشتی فک کنم در این مورد سهل انگاری از خودت بوده=> [لینک]
دیشب با اونکه به دلیل کارای زیاد ساعت 5 خوابیدم صبح ساعت 9 بلند شدم و تا همین الان داشتم انتخاب واحد میکردم و هنوزم ناهار نخوردم سجاد شاهده @ســجـی از این بابت ازت عذر خواهی میکنم چون اصلا یادم نبود امروز انتخاب واحد دارم.
در ضمن باشه من به نظرت احترام میزارم میتونی دیگه دنبالر نیای اما سعی نکن همیشه اینقد زود قضاوت کنی وگرنه من باهات مشکلی ندارم که نخوام مهمان صندلی داغ باشی.اگه باهات مشکل داشتم هیچوقت تو رای گیری نمیزاشتمت.قضاوت رو میسپارم دست خودت
@P A R $ A دوست عزیز امیدوارم برای این صحبت هایی که کردی دلیل قانع کننده ای داشته باشی.هفته قبل یکی از کاندیدای رای گیری بودی ولی رای نیاوردی فکر نکنم این دیگه مشکل از من یا صندلی داغ باشه.در ضمن قرار نیست که من هر هفته شمارو تو گزینه های رای گیری قرار بدم.کسایی دیگم هستن که خودشون رو کاندید کردن.حالا هم که از گروه اومدی بیرون دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه چون الان یکی از شرایط کاندید شدن رو نداری.
و اما شما @نازنین ( NA - NA) خیلیا خودشون رو کاندید میکنن اما شرایط کاندید شدن رو ندارن و ما به همین دلیل تو نظرسنجی اونارو شرکت نمیدیم بهتره واسه یکبارم شده این شرایط رو مطالعه کنید => در ضمن من نمیدونم منظور شما از پارتی بازی چی هست.من که کاندید شدن رو اختیاری گذاشتم و هرکسی میتونه تو این پست خودشُ کاندید کنه و اگه شرایط رو داشته باشه حتما تو رای گیری شرکت داده میشه.
میشه بهم بگین کجاش پارتی بازی میشه؟
@نیما جان مشکل اینترنتم دیشب حل شد.اما یه مشکل دیگه دارم که بعدا بصورت خصوصی بهت میگم.
15 سال و 8 روز و 10 ساعت و 2 دقيقه قبلسلام جواد جان خدا پدرتو بيامرزه تو به من گفتي 11 تا 11:30 وقتي من گفتم ميرم بخوابم ساعت چند بود ؟؟؟ 12:22 دقيقه درسته؟؟؟ طبق عكسي كه گذاشتي پس اساس مشكلات از شروع نكردن شما بود. ديگه هم حرفي ندارم همه چيز ثابت شدست من هم با تو مشكلي ندارم و تو دوست مني فقط در اين زمينه ازت گلايه داشتم و ناراحت شدم كه گفتم همين
و ديگه هم عضو صندلي داغ نيستم اميدوارم پگاه بتونه صندلي داغ خوبي رو برات داشته باشه موفق باشي.
15 سال و 8 روز و 9 ساعت و 59 دقيقه قبلدرسته
15 سال و 8 روز و 9 ساعت و 51 دقيقه قبلدیشب دقیقا 5 دقیقه مونده بود به 5 رفتی تا خوابت بگیره میشه 5:15
صبحم که از 9 تا همین نیم ساعت پیش مشغول بودم
اگم یکم تاخیر داشتیم کلاسا پر میشد
همینطورم شد و به خاطر اینکه زود به کارات برسی یکی از کلاسای منو جا انداختیو پر شد
ببخشید دخالت میکنم ولی اگه بحث پارتی بازی بود با صمیمیتی که منو جواد داریم حتما جز کاندیدا میشدم
ولی چون شماها زودتر کاندید شده بودین منو تو نظر سنجی نذاشت
اگه توضیحات رو خونده باشی گفتم به دلیل یه مشکل مدیریتی نتونستم پست بزارم و بعد وقتی حل شد خواستم پست رو بزارم تو گفتی میخوام بخوابم.ولی نخوابیدی و فک کنم تا دو ساعت یا یک ساعت بعدش بیدار بودی دقیق الان نمیدونم.
15 سال و 8 روز و 9 ساعت و 45 دقيقه قبلبسیار خب اصراری نمیکنم که بشینی رو صندلی داغ.تصمیم با خودته
کدوم کاندید شدن؟؟؟؟؟ کجا بود که من ندیدم؟؟؟؟ خیلی دوست داری ببینی کی رای میاره تا خودم یه پست بذارم ببینی کیا رای میدن و آمار چطوره!!!!!!!!!! مشکل اینجاست هیچ وقت انتقاد پذیر نیستین........... منم اعتراضی ندارم دوست عزیز خیلی محترمانه اومدم بیرون برای شما و برنامه صندلی داغتونم آرزوی موفقیت میکنم فقط لطف کن حقایق رو بگو.............. فدات شم آلکاپون جان عزیزمی............ آنا و احسان نیازی نیست ادامه بدین..........
15 سال و 6 روز و 13 ساعت و 49 دقيقه قبلپارسا @P A R $ A حرفات واقعا واسم جالبه.
15 سال و 6 روز و 12 ساعت و 28 دقيقه قبلاین عکسی که خودتو کاندید کرده بودی => [لینک] و اینم عکس نظرسنجی که توش شرکت داده شدی =>
[لینک]
حالا منظورت کدوم دروغه؟منظورت کدوم پارتی بازی هست؟تو رای نیاوردی و این مشکل خودته به من و یا صندلی داغ آیا ربطی داره؟
خواهشا حرف رو که میزنی با مدرک بزن و بتونی ثابتش کنی.
در ضمن حرفایی که میزنی بخدا خجالت داره.آخه یعنی یه صندلی داغ اینقد ارزش داره که ما بریم آمار رو دستکاری کنیم! چطور میتونی اینقد راحت تهمت بزنی!آیا مدرکی واسه ثابت کردن حرفات داری!اصلا تو میدونی که نمیشه آمار رو دست کاری کرد!!!!
15 سال و 6 روز و 12 ساعت و 17 دقيقه قبلخداروشکر در مورد آلکاپو هم یه سوء تفاهم پیش اومده بود که حل شد.
نمیدونم چی بگم فقط خوبه بعضی وقتا ندونسته در مورد همدیگه قضاوت نکنیم و به تهمت نزنیم.
آقا جواد شما مراقب باش چي ميگي پارسا اينجا نيست ولي دوستاش هستند اينقدر ام برامون عزيزهست كه رو حرفش چيزي نگيم معلومه كه شما با مدرك حرف ميزني چون به همه چيز دسترسي داري اينجا من شخصا اين نظر سنجي نديدم خيلي هم برام جالبه اين عكس پارسا 3 راي!!!!!!!!!! شما شناخت از كسي ندارين زود قضاوت نكنين پارسا نه احتياجي داره كه كسي بشناسه اونو نه نيازي داره كه شما مدرك رو كنين خدارو شكر نصف اعضاي اينجا تو الكيدو از دوستاش بودن و هميين حالا هم تو فيس بوك عضو گروه هايي هستند كه داره....... من خيلي ساده جواب اين حرفت كه ميگي راي نياورده رو ميدم شما دوست داري برنامه ات مخاطب داشته باشه پس 100 % از كسايي استفاده ميكني كه افرادو جذب كنن من خودم دخترم روزي ام5 6 تا پيام دوستي جواب ميكنم معلومه كه من كانديد بشم واسه خود شيريني هم شده راي بهم ميدن اين دليل نميشه كه كسايي كه راي نياوردن طرفدار ندارن من كه اين نظر سنجي رو نديدم ولي اگرم بوده چون خيلي ها پارسارو ميشناسن احتياجي نديدن بهش راي بدن چون خيلي خوب دوست خودشون رو ميشناسند..... بازم ميگم اين برنامه خوبيه شما هم زحمت ميكشين ولي خوب نيست اينطور جواب انتقاد هارو ميدين...... ببخشي پارسا
15 سال و 6 روز و 8 ساعت و 17 دقيقه قبلنازنين چرا جواب دادي؟؟؟؟ مگه پارسا نگفته ادامه ندين........ تا جايي كه من ميدونم پارسا احترام زيادي براي آقا جواد قائل هستن واين موضوع هم نميتونه به دوستيشون صدمه اي بزنه حالا يا سوتفاهم پيش اومده حل ميشه..... همه ميدونن پارسا كيه نيازي هم نيست ما بگيم منم شخصا قسم ميخورم اصلا چنين راي گيري نديدم تو سايت!!!! پس خواهشن ادامه نده و اين موضوع رو بزرگ نكن.....
15 سال و 6 روز و 8 ساعت و 7 دقيقه قبلدوستان با عرض شرمندگی واسه اینکه بیشتر از این قضیه کش دار نشه و خدایی نکرده دلخوری ای پیش نیاد دیدگاه رو قفل می کنم.... با عرض شرمندگی و احترام به تمام دوستان عزیز
15 سال و 6 روز و 8 ساعت و 5 دقيقه قبل