دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

...بچه ها یه سئوال به نظرتون تو ازدواج اختلاف سنی یا سن باید مطرح باشه..... یا اینکه دیدگاه و ایده های دو فرد باید نزدیک باشه و دل و قیافش و احساسش باید جوون باشه

1390/06/31 - 02:31
42 ديدگاه
بانو جاسمین

ekhtelafe seni khaili moheme pesar baayad hadeaghal 3 sal ta 7 sal az dokhtar bozorgtar bashe ta hamdigaro dark konan

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 35 دقيقه قبل
F@RNo0o0o$H

منم با جاسمین موافقم..
اختلاف زیاد اصلا خوب نیست..

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 34 دقيقه قبل
ܔܜܔܔ Hadi-j ܔܜܔܔ

آرمان فقط یکیش ؟ سن یا بقیه ؟ جاسمین اون رو که پیامبر گفت تو عصر خودش و قدیمیه

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 33 دقيقه قبل
*محـمــدامـیـنــــــ *

فراموش نکن،حرف دین هیچوقت قدیمی نمیشه...

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 32 دقيقه قبل
بانو جاسمین

na hadi man ino khodam didam vaghean pesara az nazare maghzi chand sal az dokhtara aghaban bayad seneshun bishtar bashe ta be fahme dokhatara beresan

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 31 دقيقه قبل
ܔܜܔܔ Hadi-j ܔܜܔܔ

محمد خیلی از حرف دین مربوط به عصر خودش میشه و نمیتونه با زمان جلو بره ...مثلا حضرت فاطمه تو سن 9 سالگی ازدواج کرده آیا الان می تونیم بگیم دخترهای امروزی بیان 9 سالشون شده ازدواج کنن ...یا حضرتمحمد 15 سال از خدیجه کوچیکتر بوده ولی بعد گفته اختلاف 3 تا 7 سال این یعنی چی ؟

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 29 دقيقه قبل
♪★☂sadaf_daryayi☂★♪

به نظرم سن مهم نیس ولی قیافه اش باید جذاب بااااااااااااااااااااااااشه

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 27 دقيقه قبل
ܔܜܔܔ Hadi-j ܔܜܔܔ

جاسمین من حرفت رو دقیقا قبول دارم من حتی 3 تا 6 سال رو کم میدونم باید بیشتر باشه ...چون دختر زود به سن بلوغ میرسه وقتی دختر 9 سال و پسر 15 سال یه چیزی 6 سال تفاوت دارن که تازه مساوی میشن از نظر بلوغ ... حالا پس باید بالای 6 سال بزرگتر باشه از نظر علمی میگم این رو

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 27 دقيقه قبل
ســجـی

به نظر من اول مهمه که همدیگرو بفهمن
هم سن باشن یا اختلاف زیاد باشه مهم نیست
از نظر اخلاقی بهم بیان
و اگه شد با اختلاف سن مناسب

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 26 دقيقه قبل
آرمان

ب نظر من قيافه خيلي مهمه...نظر واقعي منه

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 25 دقيقه قبل
بانو جاسمین

pesara bishtar be ghiafe ahamiat midan ama be nazare man mard bashe behtar az ine ke hey zire abru bardarano ....

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 23 دقيقه قبل
ܔܜܔܔ Hadi-j ܔܜܔܔ

مرسی صدف ... مرسی سجاد ...داش آرمان حوری باشه چی

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 23 دقيقه قبل
آرمان

داداش واسه من خيلي مهمه...خوب يا بد...

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 22 دقيقه قبل
ܔܜܔܔ Hadi-j ܔܜܔܔ

آرمان اگر اونجوری دوست داری باید صبح زود بری طرفت رو ببینی

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 21 دقيقه قبل
بانو جاسمین

bashe arman juni chera ghose mikhori che faravun dokhtare khoshgel to begu kodum mano hadi miam khastegari

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 20 دقيقه قبل
♪★☂sadaf_daryayi☂★♪

ایول ارمان سنو میخوای چیکار پولدار باشه مسن باشه چه اشکال داره جذاب باشه وقتی نگاش میکنی انگاری تمام دنیا رو بهت میدن

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 20 دقيقه قبل
آرمان

منظورم اين نبود كه فقط قيافه....ولي اولين ويژگي كه ادم تو طرف مقابلش ميبينه قيافشه

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 19 دقيقه قبل
ܔܜܔܔ Hadi-j ܔܜܔܔ

صدف ....پس ارمان با دل عاشق میشی که

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 17 دقيقه قبل
بانو جاسمین

arman darket mikonam hagh ba to hast avalin chiz ghiafe hast ama bazia hiafashun del mibare ama daruneshun....

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 16 دقيقه قبل
آرمان

جاسمين راس ميگي...ادم با يه نگاه كه نميتونه باطن فرد رو ببينه...ظاهرشو ببينه و بپسنده ...مدتي باهاش رابطه برقرار ميكنه...تا باطنشم كه مهمتره رو بشناسه

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 13 دقيقه قبل
F@RNo0o0o$H

آقا طرف باید جذاب باشه دیگه جا بابا بزرگه آدم ک نمیشه باشه بیشتر از 8 سال اختلاف نباشه...
باید ه هم بیان همو بفهمن

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 12 دقيقه قبل
♪★☂sadaf_daryayi☂★♪

اوه اوه اوه اینور منو معاف کنیا من در کل گفتم .....

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 12 دقيقه قبل
ܔܜܔܔ Hadi-j ܔܜܔܔ

آرمان اول منطق بعد دل ...میگن اونی که باورت داره یه قدم جلوتر از کسی هست که دوست داره ..همیشه باورها از ذهن و عقل و منطق میاد ..ولی دوست داشتن همراه با احساس دله ...اول از رو عقل بپسند بعد همراه با دلت بهش عشق بده و عشق بگیر

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 11 دقيقه قبل
بانو جاسمین

are ama tu iran ke nemishe az yeki khoshet biad bad bahash khosh bashi bad begi na man az to khosham nemiad manzuramo mifahmi hala shoma pesara baratun khaili moshkeli pish nemiad in nashod yeki dige ama dokhatara chi dige ki be un dokhtar tavajoh mikone?

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 11 دقيقه قبل
آرمان

داداش حرفت منطقيه....عقل هم اول ظاهر رو ميبينه....هر كسي واسه خودش معيارهايي داره...كه با بقيه متفاوت هستش....واسه باور كنار هم بودن لازمه...واسه كنار هم بودن لزمش اينه كه معيارهاي ظاهري كه مورد نظرت هستش رو داشته باشه

15 سال و 2 روز و 4 ساعت و 9 دقيقه قبل
aynor

خب حالا بنده عرض میکنم...تفاوت سنی به نظرم لازمه اما قطعی نیس..چه بسا دخترانی با سن بیشتر از پسر ازدواج کرده اند و بسیار هم خوشبختند و بوده دخترانی که از پسر بیش از چند سال کوچکترند ولی خوشبخت نیستند....ظاهر هر مرد یا زن یک فاکتوره اما لزوما مورد مهمی نیس هرچه زن زیباتر وسواس مرد بیشتر و هرچه مرد جذابتر حساسیت زن بیشتر...نتیجه میگیریم سیرت زیبا....عقل و درک بالا...فرهنگ یکسان...هماهنگی سلیقه های دو خانواده مهمترین عوامل خوشبختیه....پس نه با مردانی بیش از 4 سال بزرگتر موافقم و نه با مردانی بسیار جذاب که غرور اولین خصلتشونه....ترجیح میدم طرف معمولی باشه بی غرور ..با سواد..اما شیکپوش ....

15 سال و 2 روز و 3 ساعت و 11 دقيقه قبل
              JACK

خوب هادي جان حالا تا ميبيني مانيستيم از اين سوال هاي پيچيده طرح ميكني ...بزار يه مقدار فك كنم اهان اهان فهميدم خوب زندكي كه كشكي نيست كه حالا بخواي از سن و سال حرف زد بايد اون بالايي رو دقت كرداگه اوكي داد ديگه از هيچي نبايد حراسي داشت و مثل نور پر سرعت و پر انرژي فقط به سمت جلوراستي در ادامه خاطر نشان ميكنم زندگي
يه بار اتفاق مي افته پس زياد به مقوله ي سن دقت نكن

15 سال و 1 روز و 19 ساعت و 3 دقيقه قبل
بانو جاسمین

hamatun bayad mano arusihatun davat konin haaaaaa mikham in arusaye khoshgelo bebinammmmmmmmmmmm

15 سال و 1 روز و 18 ساعت و 6 دقيقه قبل

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)