جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ آزاده ایــرانی تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
درست يادم نيست تو بودي يا عمه من كه چند روز پيش داشت بهش فحش ميداد!

15 سال و 1 روز و 15 ساعت و 42 دقيقه قبل

15 سال و 1 روز و 15 ساعت و 41 دقيقه قبلمحمد من به امیر فحش می دادم؟؟؟؟؟؟؟؟
15 سال و 1 روز و 15 ساعت و 36 دقيقه قبلمیشه فحشم را نشونم بدی؟؟؟؟
من و امیر تو این 9 سال یک ربع هم با هم قهر نبودیم اونوقت بیام بهش فحش بدم!!!!!!!!!!!!!
نمي دونم خلاصه اونشب كلي عصبي بوديو فحش ميدادي حالا امير بود يا پاي كسي ديگه وسطه من نمي دونم بمنم ربطي نداره
امير بدو خيانت

15 سال و 1 روز و 15 ساعت و 30 دقيقه قبلالهی . . .
15 سال و 1 روز و 15 ساعت و 28 دقيقه قبلمن نتوونستم صداشونو بشنوم متاسفانه.... برام سایت آپلودی که ایشون لینکشو گذاشته باز نمیشه ...
من لایک زدم آزاده خانوم بخاطر صفاش و بی ریائیش .... دوسش دارم .... الهی غم دوران نبیینه .... آفت فراق ازش دور ایشالله
خوشیهاتون بی نهایت .... موفق باشین همیشه
محمد تو کتک دوست داری آره ؟؟؟؟
15 سال و 1 روز و 15 ساعت و 23 دقيقه قبلممنونم @Aಊ¡R ձ ŦÁŃĦÁ # ☹ عزیز از لطفتون
15 سال و 1 روز و 15 ساعت و 12 دقيقه قبلامیدوارم شما هم همیشه لبخند رو لبتون باشه
لینک باز می شه ها الان امتحان کردم. وقتی لینک را باز کنید یک مستطیل آبی رنگ روش نوشته دانلود. روی اون کلیک کنید می ره صفحه بعدی. یه زمانی به شما میده وقتی زمان صفر شد عبارت Download file now که روش کلیک کنین می تونید دانلود کنین
لطف داری شما ... وظیفه است
15 سال و 1 روز و 15 ساعت و 5 دقيقه قبلممنون ایشالله به همچنین
احتمالا مشکل از طرف منه . . .
دوباره امتحان میکنم ... خیلی دوست دارم صدای ایشون روبشنوم ....