جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ احسان| ننگ ما*شبکه بارسلونا تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
آره واقعاً...
14 سال و 11 ماه و 17 روز و 8 ساعت و 33 دقيقه قبل
درس مثل دود كردن سيگار
14 سال و 11 ماه و 17 روز و 6 ساعت و 23 دقيقه قبلمیدونین چرا ایران پیشرفت آنچنانی نمیکنه؟؟؟؟چون همه میخوایم یکسره سر هم کلاه بذاریم و فقط همه چی به نفع خودمون باشه.البته میبخشید لفظ همه رو بکار بردم.منظورم بسیاری از مردمه
14 سال و 11 ماه و 17 روز و 4 ساعت و 28 دقيقه قبلعلی جان بانظرت مخالفم...میدونین چرا ایران پیشرفت آنچنانی نمیکنه؟؟؟؟ما ایرانی ها تو اولین برخورد همه رو دزد دشمن میدونیم مگه اینکه خلافش ثابت بشه...اما کشورهای دیگه اصل براعت که برای مسلمونا هستش رو به نحو احسن اجرا میکنن...تو خوبی مگه اینکه خلافش ثابت بشه...
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 22 ساعت و 15 دقيقه قبل@آزاده ایــرانی نظرت رو میخوام؟درباره دیدگاهها!!
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 5 ساعت و 20 دقيقه قبلمن هیچ نظری ندارم احسان. وقتی اینجا خیلی راحت نظر آدم را حذف می کنن بعدم سریع دیدگاهشون را قفل می کنن نظر من چه اهمیتی داره؟؟؟
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 5 ساعت و 7 دقيقه قبلالبته خودت خوب می دونی من با جملت کاملا موافقم
آزی من ازین کارا فقط تو گروه یووه کردما...
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 58 دقيقه قبلشما مخالفت هم کنی من خوشحال میشم...
نهههههههههه احسان اصلا منظورم به تو نبود.
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 54 دقيقه قبلیکی از بچه ها که اسم نمی برم یه کلیپ گذاشت که دو تا دختر فلسطینی را با ماشین له کرده بودن. منم وقتی دیدم یاد له کردن اون جوون تو عاشورا افتادم. همین جمله را نوشتم. حذف کرد دیدگاه را هم قفل کرد
یه چیز دیگه هم بگم
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 52 دقيقه قبلبه جای اینکه این همه برنامه آشپزی میزارن واسه مردم که خیلی ها پول خرید مواد اولیش را هم ندارن بهتره یه برنامه طرز تهیه اختلاس بزارن تا حداقل مردم بتونن شیکمشون را سیر کنن

14 سال و 11 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 46 دقيقه قبلare bekhoda harfe del mizane azade khanom.
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 1 ساعت و 59 دقيقه قبل توسط موبایل@ JACK کی حرف دل میزنه؟؟؟
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 56 دقيقه قبل@آزاده ایــرانی خوب شمارو ميگم ديگه... منظورم اينه كه درد اين جامعه خوب مي فهمي.
14 سال و 11 ماه و 16 روز و 14 دقيقه قبلآها
14 سال و 11 ماه و 15 روز و 22 ساعت و 10 دقيقه قبلآها
14 سال و 11 ماه و 15 روز و 22 ساعت و 9 دقيقه قبل