دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

یه حرفي هست که چند روزه تو دلم گير کرده. حرف دل من با کسايي که دارن هم وطن خودشونو با پا هاي خودشون لگد مال ميکنن (پس بیاین تو دیدگاه)

1390/08/11 - 12:05 در نسل آریا فرزند ایران
21 ديدگاه
آزاده ایــرانی

حرف دل من با کسايي که دارن هم وطن خودشونو با پا هاي خودشون لگد مال ميکنن
...
هيچ ميدني اين جک درست کردناتون اين ويديو گذاشتناتون اين عکس گذاشتناتون داره زندگی چند خوانواد ه رو از بين ميبره؟

يه سوال :

چند لحظه خودتو جاي همسر محمد نصرتی بزار يا خانوادۀ شيث ببين زندگی تو اين چند روز چه قدر برات سخت ميشه وقتی ميری سوپر مارکت سر کوچه ميبيني همه دارن از کار شوهرت حرف ميزنن

يا جاي بچه هاشون که يه زماني سينه جلو ميدادن ميگفتن با باي ما تو تيم ملي ه ولي الان چند روزه که نميتونن برن مدرسه

يا جاي پدر مادر اين دو هموطن

ميگن آبروي مارو تو جهان بردن

آيا به ان فکر کردي که آبرو ي ايران همين خود تو بردی وقتی که از يه شوخی کردن ساده يه هنجار شکنی در حد تجاوز درست کردی؟

به خواهر مادر چندتا ایرانی تو استخر و باغ و هزار جای دیگه تجاوز کردن! ِانقدر رسانه ایش کردین؟

من کاری به عمل اين ا ندارم چه زشت و چه خوب...

يادت رفته همين محمد نصرتي بود که با گل اش, ما بحرين ي رو که پرچم يه کشور ديگر و بعد از بردش تو ورزشگاه آزادی بلند کرده بود , برديم

يادت نيست اون شب همه تو خيابو ن ها داشتيم شادی ميکرديم نصرتي شده بود بُت کشور ما يادت نيست چه قدر بعد پيروزيمون مقابل بحرين اشک ريختيم؟
يادت نيست با گل همين جانی رفتيم جام جهاني؟

آبروی مملکت ما رو کسايی بردن که سه هزار ميلياردو بردن, نه آبروی مملکت و نههه بلکه آبروی ملت ايران و بردن چون تو دنيا ميگن چه آدمايی سه هزار ميلياردشون رفته الان دارن واسش جوک ميسازن و هِر هِر به خودشون میخندن!

آبرو ي کشور تورو پدري برده که 3 تا دختر شو کشته....

آبرو ي مملکت تو رو خودت بردي وقتي که تو خونه قايم شده بودي وقتي که برادر و خواهرت و تو خيابو نا ميکشتن

بزار ياهوو يا هر رسانه يه ديگه تو دنيا بگن که ايران دو بازيکن خودش و به خاطر شوخي شلاق زده و زنداني کرده

اين آبروي تو رو ميبره يا وقتي که همه دوباره برگرديم و اين دو هموطن و بکشيم بالا؟

اين نشد که تا وقتي ديديم کسي افتاده زمين بريم هر که از راه ميرسه يکيم بزنه تو سرش

بابا ميگه به خدااااااا نفهميدم!!!

اصلا فهميده باشي حالش تو خودش نيست!

بهشون فوش مادر ميديم ,بی غيرت صدا شون ميکنيم بعد انتظار داريم اعصاب شون هم سر جا باشه؟

خودتو بزار جای مادرش! پدرش! بچه اش! برادرش! خواهرش! این رسمش نیست بخدا!

دوست من

14 سال و 10 ماه و 18 روز و 17 ساعت و 25 دقيقه قبل
fatemeh

بهله درست میفرمای ابجی جونم اما کو گوش شنوا همین برنامه های تلویزیونی مث 90 بدتره ابرو میبره در حد لالیگا..دیگه فکرشو کن..

14 سال و 10 ماه و 18 روز و 17 ساعت و 13 دقيقه قبل
fatemeh

یادم رفت اینو هم اضافه کنم که انسان جایز الخطاست اما هیچ کسی به این جمله توجه نمیکنه ...هیچ کسی فکر نمیکنه که بابا خودت اشتباه مگه نمیکنی که ...

14 سال و 10 ماه و 18 روز و 17 ساعت و 12 دقيقه قبل
آزاده ایــرانی

مرسی بچه ها

اوهوم فاطمه جان. مثلا من خودم اونروز بازی را نیگاه می کردم و اصلا هم متوجه همچین صحنه ای نشده بودم. ولی وقتی اخبار 20:30 در این مورد صحبت کرد فرداش همه جا پر شد کنجکاو شدم که این چی بودی و رفتم سریع دانلود کردم ببینم چه خبر.
ولی اگه این اخبار همچین کاری نمی کرد کسی پیش را نمی گرفت و اینقدر عالمگیر نمی شد

چقدر راحت مردم را با چیزهای جزئی خر می کنن و موضوع های مهم فراموش میشه

14 سال و 10 ماه و 18 روز و 17 ساعت و 1 دقيقه قبل
./ DoostDar ./

باهات موافقم ازاده جان..
متاسفانه ماها درک نمیکنیم که اینا از مریخ نیومدن...همشون مثل خود ما هستن...عمو..دایی..خاله یا عمه خودمونن..از خانواده خودمون..

14 سال و 10 ماه و 18 روز و 16 ساعت و 59 دقيقه قبل
آزاده ایــرانی

دقیقا دوستدار جان. چقدر راحت با آبرو یه نفر بازی می کنن

خوب بگین بابا انوشه چی می خواین بگین؟؟؟؟

14 سال و 10 ماه و 18 روز و 16 ساعت و 54 دقيقه قبل
fatemeh

بله واقعا موافقم باهات آزاده جان...هر وقتم بخوای چیزی به این ملت خطاب کنی شورشی و .. خطابت میکنن بیخیال..

14 سال و 10 ماه و 18 روز و 16 ساعت و 52 دقيقه قبل
*فرياد*

هرچي بود شما دوتا دختر هاي نازم گفتيد و . . من شرمنده از اين مردم و اين شهر شلوغ

14 سال و 10 ماه و 18 روز و 16 ساعت و 45 دقيقه قبل
یـ ـک آدمـ ـ

این بازم حرفید پیشته بابا ... الیته این به درخت میگن ولی چون امکان کربرد رو ازاده رو داشت گفتم .... امیر بی عقل ... فال میگیری؟

14 سال و 10 ماه و 16 روز و 21 ساعت و 4 دقيقه قبل
یـ ـک آدمـ ـ

حمیددددددددددددددد

ازاده اسیرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

14 سال و 10 ماه و 16 روز و 18 ساعت و 41 دقيقه قبل
یـ ـک آدمـ ـ

حمی ینی گل اذی ینی گل ... ازاده ینی شمپیت

14 سال و 10 ماه و 16 روز و 17 ساعت و 39 دقيقه قبل
./ DoostDar ./

ازادههههههههههههههه...بیا اینو بزنش...بیا بزن لهش کن..

14 سال و 10 ماه و 16 روز و 17 ساعت و 37 دقيقه قبل
آزاده ایــرانی

دوستداررررررررررررررررررر چشم و دلم روشننننننن روی داداش من میخوای دست بلند کنی؟؟؟؟

14 سال و 10 ماه و 16 روز و 9 ساعت و 14 دقيقه قبل
./ DoostDar ./

ازاه..
من میگم تو بزنش...
بهت میگه شمپیت
دارم مثلا از تو حمایت میکنم..

14 سال و 10 ماه و 16 روز و 8 ساعت و 16 دقيقه قبل
آزاده ایــرانی

آها نازی گریه نکن

بچست دیگه عقلش نمی رسه تو ناراحت نشو

بچه که زدن ندارهههههههههههههههه

14 سال و 10 ماه و 16 روز و 8 ساعت و 5 دقيقه قبل