جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ ./ DoostDar ./ تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
هسش دیوونه همینجاس انگار کشتیاش غرق شده
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 25 دقيقه قبلمیدونم هست..اما دیگه فاطمه ی ما نیست...من فاطمه ی خودمونو میخوام..
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 22 دقيقه قبلمن که هر کاری میکنم اینا شاد باشنو غصه نخورن بازم نتیجه منفی میگیرم دیگه خسته شدم اینا اگه جای من بودن چیکار میکردن ؟
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 19 دقيقه قبلوالا به خدا...
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 17 دقيقه قبلهمینو بگو..
از وقتی که.....
بیخیال...
امیدوارم دوباره برگردیم به روزای قبل....
چرا فک میکنید من انقد عوض شدم ؟!!
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 10 دقيقه قبلمن خوبم , حتی بهتر از قبلنا , فقط آدمای اطرافم عوض شدن !!
دیگه خیلیلاشون توییتی نیستنو من باید خودمو وفق بدم وگرنه من همون آدمم , منم مثله شما آرزومه برگردیم ب اون روزا !!
نمیدونم شایدم راست بگینو خودم این تغییرو نفهمیدم !!
انشاءالله
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 8 دقيقه قبلفاطمه جونم..من که نمیگم خدای نکرده بد شدی...اما خوب خیلیم تغییر کردی...
..دیگه فاطمه ی سابق نیستی...
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 8 دقيقه قبلداری خودتو لوس میکنی ؟؟؟ این همه حرف میزنه بعد میگه شایدم راست بگینو از این حرفا والا به خدا یا عوض شو یا میزنم لهت میکنم کلاً مکانیزمت عوض بشه والا به خدا
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 5 دقيقه قبلنه فدات شم میدونم منظورت اون نیست , ولی وختی آدمای اطرافم همون قبلیا نیستن من چجوری باید همون ادم ِ قبل باشم ؟!!

14 سال و 10 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 1 دقيقه قبلمن با همه آدما یه رفتار ِ ثابت رو ندارم !!
ببین وختی ما تو توییت بودیم واقعن فک میکردم یه خانواده ایم .. خیلی راحت بودمو رفتارم یه طور دیگه ای بود , راحت ترو صمیمی تر بودم !!
ولی اینجا دیگه اون وضعیت سابق نیستو ب خاطر همون فرق کردم .. بچه هاام ک نیستن .. اصن ی جورایی یادم رفته ک فاطمه444 توییت چجوری بود !!
در اسرع وخت چشم اسی !!

14 سال و 10 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 54 دقيقه قبلدیگه آخر خطی با این همه مشکلات خود کشی رو بهت پیشنهاد میدم

14 سال و 10 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 51 دقيقه قبلاصن هر جور دوست داری باش به منو دوستدار چه ؟والا به خدا

14 سال و 10 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 46 دقيقه قبلگفتم بخندی جون میگیرم گریه کنی جونم میره اینجا هم چیزی نیس بخورم نمیتونم برم مرحله بعد .
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 44 دقيقه قبل
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 42 دقيقه قبلااااااا دوستدار چته ؟!!
چرا ناراحتی دیوونه؟!!

14 سال و 10 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 39 دقيقه قبلاسی تو خوبی ؟!!
آره من خوبم چرا دوستدار و زدی ؟هان ؟
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 35 دقيقه قبلبه به عشخای من همه اینجان
)

14 سال و 10 ماه و 17 روز و 19 ساعت و 5 دقيقه قبلبی خیال بابا اینخده وابسته نباشین به نت و توئیت و دنبالر شادی ما هستیم نه در کنار هم بودن و دوستای قدیم و جدید ! اینا همش بهانه ایه باسه دلخوشی زیاد جدی نگیرین خوشحالی زمان مکان نداره و وابسته به شرایط بیرون نیست ...
(من چونم که گرم بشه همینجوری میرم !
دوستون دارممممممممممممممممممممممم
درسته..اما جای تورو هیشکی نمیتونه بگیره...یا هر کدوم از دوستای دیگه...اگه بخوایم اینجوری ادامه بدیم..به مرور هی از هم دور و دروتر میشیم...خودمون نباید بذاریم..
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 18 ساعت و 46 دقيقه قبلاون که آره دروتر میشیم!

14 سال و 10 ماه و 17 روز و 18 ساعت و 40 دقيقه قبلچاره ای نیست دیگه کاریش نمیشه کرد نمیتونیم که برا همیشه با هم باشیم باید بالاخره یه روزی جدا شیم اشکالی نداره رسمش همینه باید تحملش کرد ...
غصه نخورین دوستای جدید که بیان دوستای قدیمی فراموش میشن به راحتی .
توکل به خدا ایشالا همیشه همینجا همو ببینیم
اره دوستای قدیمی فراموش میشن..دقیقا مثل ما...
14 سال و 10 ماه و 17 روز و 14 ساعت و 20 دقيقه قبلبیخیال..