جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ آزاده ایــرانی تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
@BaHaRe , @نیما صابری , @ســجـی , @jpmfm
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 16 ساعت و 2 دقيقه قبلاصن آپ هم نمیشه
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 16 ساعت و 1 دقيقه قبلایول امین مرسی
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 16 ساعت قبلتازشم به مدت 3 ماه هم هست که بدون وی پی ان نمی تونم وارد سایت بشم
البته گفته بودن این اول که سرور رو عوض کردن یکم مشکل داره ...
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 15 ساعت و 57 دقيقه قبلسایت امنییتش خیلی رفته بالا ! دیگه از دنبالر هم نمیتونیم پینگ بگیریم ...... و خیلی دیگه از حفره هایه امنیتی رو بستن ! و بابت همین باید از فرشاد @فرشاد تشکر کرد !
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 15 ساعت و 53 دقيقه قبلسلام.. هنوز کار انتقال سرور کامل انجام نشده به زودی این مشکل هم بر طرف میشه ..
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 15 ساعت و 52 دقيقه قبلوای راس میگههههههههههههههه
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 15 ساعت و 51 دقيقه قبلپدرم دراومــــــــــــــــــــد
مرسی بهار جان
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 15 ساعت و 49 دقيقه قبلخواهش آزاده جان..
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 15 ساعت و 48 دقيقه قبلمگه نگفتن تا به پایداری رساندن سرور و سیستم شکیلا باشید خو... یه امروز آزاده نباش دیگه خو
... خوبی دوست جان؟
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 15 ساعت و 48 دقيقه قبلخوب من 3 روز نبودم خبر نداشتم باید شکیبا باشمممممم
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 15 ساعت و 16 دقيقه قبلتازشم من نمی خوام شکیبا باشم من می خوام همون آزاده باشم
در حال بررسی و رفع اختلالات هستیم
14 سال و 10 ماه و 2 روز و 14 ساعت و 1 دقيقه قبل