جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ حُـجَّتـــ تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!

14 سال و 8 ماه و 14 روز و 17 ساعت و 42 دقيقه قبلیا شیخ یو در تفهیم ِ پست ِ قبلی دچار استرس و تخلیه دهنی شدید
انا فی شیوخ شد زود بید
فی نیت گذاشتن ِ پست بود ُ بس 

14 سال و 8 ماه و 14 روز و 17 ساعت و 40 دقيقه قبلآن شمپیتان ِ گرامی را هم فرشات عضویدند نه من
*تخلیه دهنی = تخلیه ذهنی
14 سال و 8 ماه و 14 روز و 17 ساعت و 40 دقيقه قبلنظر ما با نظر شیخ حجت اعظم یکیست
14 سال و 8 ماه و 14 روز و 17 ساعت و 39 دقيقه قبل@فرشاد یا شیخ ای رفیق حمام و گرمابه آیا راست میگوید این طفل نهیف ؟
14 سال و 8 ماه و 14 روز و 17 ساعت و 36 دقيقه قبلیا شیخ ُ الشیخ یا ابر شیوخان ِ عالم
انا احتمام را در حمام تمام می کنم تا بتوانم در مسلکتان عرض ادب کنم
باشد تا ما هم بعد از امتحانات ِ آخر ِ ترم شیخ شویم .. آمین 
14 سال و 8 ماه و 14 روز و 17 ساعت و 33 دقيقه قبلآرزو بر جوانان عیب نیست !
14 سال و 8 ماه و 14 روز و 17 ساعت و 29 دقيقه قبلهمانا شیخ ال حجج حجت خان اعظم ، شما را که بر ساز و کار دیوانه خانه عین(چشم) بود و خود بر کار نظارت منظور داشتی ، سخنان این طفل را سر در کوچه گذار که این طفل میخواهد به واسطه شهرت شهیر ما شمپت بازار خویش را معروف کند ، پیشتر گفتیم مشیوخ شدن را دو هزار سال صبر و بردباری و غلامی است نه انکه پس از یک ساعت شیخ شوی که همانا این مقام به سادگی به دست نمی اید و دست تایید ما بر سر هر کس گذاشته نخواهد شد مگر اینکه وی حداقل دو هزاره را در بیابان بگذراند
14 سال و 8 ماه و 14 روز و 17 ساعت و 17 دقيقه قبلاورا لِت گو کن شیخ
یاش شیخ ُ ال شیوخان انا بردباری خواهد کرد تا به این مسلک دست یابد ...
14 سال و 8 ماه و 14 روز و 14 ساعت و 45 دقيقه قبل