دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

ایتالیا جونم

1391/04/12 - 00:00
12 ديدگاه
ممد

اسسسسسسپاااااااااااااانیااااااااااااااااااا

14 سال و 2 ماه و 21 روز و 4 ساعت و 24 دقيقه قبل
ممد

دقت نکردی جانم اسپانیا زمین سربلند ترک می کنه و منم می شینم به بال بال زدن شما وایتالیا جون تون می خندم

14 سال و 2 ماه و 21 روز و 4 ساعت و 13 دقيقه قبل
ممد

من اونجا نمیرم مسنجرم کم میرم و کویپ هم تعطیل کی خوام اینترنت و ترک کنم و بشینم حیونام و رام کنم. چهارتا صفارش کلون دارم وقت واسه نت ندارم . یه ایگوانا یه کاکودو یه کاسکو ویه مینای گوشواره دار

14 سال و 2 ماه و 21 روز و 4 ساعت و 10 دقيقه قبل
ممد

چند تا دلیل داره .اول جوابم و بده بهت بگم. تو کوران باد کولر قرار دادیش . خیسش کردی . غذا می خوره از چه غذایی استفاده می کنی چند وقته چرتی شده . بیشتر چه ساعت از روز چرت میزنه

14 سال و 2 ماه و 21 روز و 3 ساعت و 58 دقيقه قبل
ممد

مغرور از خود رازی. نترس نمی میره . جاش و یکم گرم کن دمای محیط بین ۲۸تا۳۰باشه معمولا تو این سن خواب آلودگی دارن اگه دیدی بی حاله یه اسیتو منفن و تو ده سی سی آب ولرم حل کن و دو قطره بریز تو حلقش تا شارژ بشه و غذا بخوره تو آبش هم چند تا قطره مولتی ویتامین بریز برای دویست وپنجاه سی سی پنج قطره کافیه اگه سوخته تریاک تو دست وبالت داری می تونی به عدس و تو ده سی سی حل کنی وروزی یک قطره بهش بدی زیاد نده معتاد میشه . این روشها مال زمانیه که جوجه خماره و سفه و عتسه میزنه .نگیری بد بخت و معتادش کنی .

14 سال و 2 ماه و 21 روز و 3 ساعت و 36 دقيقه قبل

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)