جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ خــانـومـ ســـیــبシ تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
((:..دووم آوردین؟!
14 سال و 1 ماه و 25 روز و 16 ساعت و 22 دقيقه قبلآره
14 سال و 1 ماه و 25 روز و 15 ساعت و 54 دقيقه قبلاگه دم افطار وسحری سبزی زیاد بخوری و همراش دو ستا لیوان آب بزنی تو سونا هم بری احساس تشنگی نمی کنی. من امتحان کردم جواب دادلا به لای غذا سبزی زیاد می خورم ونم نم روش آب می خورم سبزی چون فیبر داره و آب و نگه می داره وبه بدن این فرصت ومیده از اون آب نرم نرمک استفاده کنه روزه گرفتن اینجوری خیلی آسونه . بعضی وقتا بچه ها می گن واقعا روزه ای. تعجب می کنن انقدر سرحال وسلامتم.
14 سال و 1 ماه و 25 روز و 12 ساعت و 28 دقيقه قبلمرسی آقای دکتر سللام
14 سال و 1 ماه و 25 روز و 12 ساعت و 16 دقيقه قبلعلیک سلام. دکتر خودتی . من آمپول زنم نیستم. جز واسه خودم
14 سال و 1 ماه و 25 روز و 12 ساعت و 8 دقيقه قبل