جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ احسان | dark knight تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
آخ اقا احسان از فیلم گانگستری نگو که یاد the heatو dog day afternoonو البته scar[!] عشقم میفتم یعنی میشه من یه روز آل پاچینورو ازنزدیک ببینم؟؟
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 15 ساعت و 7 دقيقه قبلآل پاچینو رو نمیدونم
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 15 ساعت و 3 دقيقه قبلولی مشابه دونیرو رو میتونی ببینی رضا کیانیان
فکر کنم ناراحتت کردم..
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 14 ساعت و 37 دقيقه قبلنه هیچکس واسه من آل پاچینو نمیشه ولی قبول دارم ک کیانیان چیزی از دنیرو کم نداره راستی black goldرودیدین؟؟؟
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 14 ساعت و 36 دقيقه قبلنه پیدا نکردمش و
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 14 ساعت و 35 دقيقه قبلهنوز فرصت گشتن هم پیدا نکردم...
چند وقتیه یه فیلم درست و حسابی ندیدم...
اینو ببینید جبرانه این چندوقت میشه البته martha marcy may marlienهم خیلی قشنگه بااینکه آمریکاییه ولی بی شباهت به وضعیت کمپ های غیرقانونیه ایران هم نیست ک توشون چه بلاهایی سر دختراوپسرا نمیارن...
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 14 ساعت و 31 دقيقه قبلنه این یکی رو نیستم...
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 14 ساعت و 29 دقيقه قبلچرا؟؟
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 14 ساعت و 23 دقيقه قبلبه اندازه کافی بد بختی داریم
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 14 ساعت و 22 دقيقه قبلآره قبول دارم چون فیلمش فوق العاده اعصاب خوردکنه اگه یه روز احساس کردین ک زیادی شادین و احتیاج به یه تلنگردارین ببینینش ک یه جورایی به خودتون ضدحال بزنین...
13 سال و 11 ماه و 19 روز و 14 ساعت و 16 دقيقه قبل