جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ حمیده تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
موضوع رو بگو شايد بتونم كمكت كنم
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 6 ساعت و 8 دقيقه قبلدر چه موردی ؟!
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 6 ساعت و 7 دقيقه قبلمن هم کلی دارم در مورد شبکه سرچ میکنم اما هیچی پیدا نمیشه ...
تقاضا حمل مسافر در تاکسی
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 6 ساعت و 4 دقيقه قبلتقاضا حمل مسافر در اتوبوس
تقاضا حمل مسافر در مترو
در ایران و آمریکا.
هيچ مقاله آماده اي واسه اين موضوع نيس

13 سال و 6 ماه و 20 روز و 5 ساعت و 55 دقيقه قبلميتونيد يكسري اطلاعات راجع به قوانين و كليات و جزئيات تاكسي و اتوبوس و مترو رو توي ايران جمع كنيد و سرهم كنيد و يه مقاله بسازيد...از بين مطالبي كه بدست آورديد قسمتهايي كه مربوط به تقاضا هست رو جمع كنيد و يه نتيجه گيري بنويسيد و تمام
به همين راحتي
اين جملات رو توي گوگل سرچ كنيد
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 5 ساعت و 51 دقيقه قبلمنشور اخلاقی سازمان تاکسیرانی كشور
منشور اخلاقی سازمان اتوبوسراني كشور
منشور اخلاقی سازمان مترو كشور

13 سال و 6 ماه و 20 روز و 5 ساعت و 50 دقيقه قبلچندتا مقاله آماده برا موضوع پایان نامه ام میخوام. اینجوری قد خود پایان نامه نوشتن پیر میشم.
من اصن سر در نمیارم از این که گفتی !
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 5 ساعت و 49 دقيقه قبلچی جوری بگم سر دربیاری؟
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 5 ساعت و 47 دقيقه قبلاصلا ولش کن. یه خاکی تو سرم میریزم.
اميدوارم موفق باشي
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 5 ساعت و 32 دقيقه قبلببخشید بخدا
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 5 ساعت و 32 دقيقه قبلممنون بهرام.
13 سال و 6 ماه و 20 روز و 5 ساعت و 26 دقيقه قبلخدا ببخشه پسرم.

13 سال و 6 ماه و 20 روز و 1 ساعت و 30 دقيقه قبل