جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ :))سو گند:(( تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
برو تو IE احتمالا حالا offline هسی ! درستش کن ساین این میشه
13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 44 دقيقه قبل*حالا=حالت
13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 44 دقيقه قبلمسنجرت رو حذف کن،سیستم رو ریستارت کن و دوباره نصبش کن ببین مشکلت حل میشه؟ البته این فقط یه پیشنهاده ها
13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 42 دقيقه قبلdustan mishe lotfan b zabane amiane tar tozih bedin?man sharmandma..
13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 31 دقيقه قبلآقا اول کاری که من میگم انجام بده کوتاه تره بعد برو سراغ راه حل جواد
13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 27 دقيقه قبلبرو تو اینرنت اکسپلورر بعد منوی فایل رو باز کن گزینه ی یکی مونده به آخر نوشته work offline اگه کنارش تیک هست روش کلیک کن و ببندی IE رو ... بعد ببین ساین این میشی با یاهو یا نه
bebakhshi y soale fani tu IE aslan gozineye file nadare ke..
13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 13 دقيقه قبلسلام بانو برا منم همین مشکل چند باری پیش اومد

13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 10 دقيقه قبلمن رفتم تو ایمیلم، از طریق خود سایت یاهو
و بعد از توی ایمیل، رو مسنجر آنلاین شدم
بعد اون تونستم تو مسنجر آن شم
شما هم امتحان کنید، یه موقع هایی یاهو آی کیو بازی در میاره
خب کلید alt رو نگهدار بعد F رو بزن
13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 9 دقيقه قبلممنون
13 سال و 6 ماه و 6 روز و 2 ساعت و 8 دقيقه قبلسلام صبح بخیر

13 سال و 6 ماه و 5 روز و 15 ساعت و 34 دقيقه قبلبالاخره مشکل مسنجر حل شد؟
حالا این تز انقلابی مسئولین هر بدی ای داشت، یه خوبیش این بود از لج اینا دید و بازدید سرزده ما بیشتر شده
salam bale khodaroshokr hal shod b lotfe shoma DUSTANE KHUB.MMNUN
13 سال و 6 ماه و 5 روز و 13 ساعت و 40 دقيقه قبلخدا رو شکر
13 سال و 6 ماه و 5 روز و 13 ساعت و 39 دقيقه قبلبالاخره کدوم راه حل جواب داد
بگین شاید شد حکایت لنگه کفش و بیابون
yeki az dustanm goft raftam tu menue #connection perferenc ye tik unja hast az ruye gozineye aval baresh dashtam gozashtam ru gozineye dovom
13 سال و 6 ماه و 5 روز و 13 ساعت و 35 دقيقه قبلیعنی "Connect via a proxy server" انتخاب کردین؟
13 سال و 6 ماه و 5 روز و 13 ساعت و 21 دقيقه قبلدر اینصورت عجیبه
بله
13 سال و 6 ماه و 5 روز و 13 ساعت و 17 دقيقه قبلیه بار دیگه برش گردونین حالت قبلی ببینین الانم وصل نمی شین؟
13 سال و 6 ماه و 5 روز و 13 ساعت و 4 دقيقه قبلالان برگردوندمش رو همون گزینه ی اول بازم ساین این شد...!!!!!!!!!!!
13 سال و 6 ماه و 5 روز و 12 ساعت و 59 دقيقه قبلحسم درست بود

13 سال و 6 ماه و 5 روز و 12 ساعت و 5 دقيقه قبلتنظیمات کانکشن یه مرتبه به هم می خوره
گفتم که تو میل ساین این شدم و بعد درست شد
باید یه تغیری بدیم و به اصطلاح قلقلکش بدیم تا به خودش بیاد