جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ ˙·٠•● U3ef 2KA ●•٠·˙ تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
نخیر به هیچ وجه
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 36 دقيقه قبلواسه من یک مدت این طوری بود ، بودن [!] شکن باز نمی شد اما یهو خودش درست شد .. شاید به خاطر سرعت باشه
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 35 دقيقه قبلنچ
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 34 دقيقه قبلپس ینی اینم شانسیه؟ عجب شانسی دارم من !!!!!
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 33 دقيقه قبلسِرور ای پی شما رو مُسدود کَرده ...
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 31 دقيقه قبلچون مُدت زیادی با پروکسی بودین ...
فک کُنَم ریاستارت کنید یا تو تنظیمان مرورگرتون نو پراکسی رو بزنید مشکل حل میشه !
از منم هر از گاهی به این مشکل میخوره
نُچ
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 31 دقيقه قبلاره بخاطر پروکسیه... تنظیمات مربوط ب پروکسی رو باید درست کنین... گرچه من فقط تو اینترنت اکسپلورر بلدم..
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 29 دقيقه قبلمنوی تولز...فولدر آپشن ...ادونس ... تَب نیت وُرک
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 23 دقيقه قبلقسمت کاننشین ...سیتینگ ... و گزینه نو پراکسی ...
توضیح برای فایر فاکس
سپاسگزارم حجت جان
امیدوارم درست بشه.
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 18 دقيقه قبلالان امتحان کردم ولی متاسفانه تو اون حالت به هیچ وجه ممکن نمیاد حتی با همن ... شکن هم دیگه نمیاد. خلاصه اینکه اگه مشکل اون بود هیچ سایتی نمیومد ولی فقط دنبالره که باید اینطوری بیام.
13 سال و 2 ماه و 18 روز و 12 ساعت و 5 دقيقه قبل