دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

ممد
ممد
CROCODIL777

@♥♥ دنيا ♥♥ کتاب خشتک الضعفا روایت است که روزی حاج ابولفتاح قزوینی از دیاری گذر همی کرد که ناگاه از آن دیار صدای شیون و فغان شنید حاج ابوالفتاح را در حالی که ازخوشحالی در خشتک خود نمیگنجید به سمت صدا روان همی شد و در راه در فکر این بود که از حلوا شروع کند یا از برنج و مرغ در همین افکار بود که به قبرستان رسید و دید مردک بی چاره ای را جهت دفن به سوی آنجا می آورند . حاجی به بالای قبر آن مرد نگون بخت رفت و دید ملای ده بعد از کندن قبر مقداری پهن گاو خیس کرده و در ته قبر میپاشند وقتی حاجی علت را جویا شد ملا گفت این از فرمایشات بیگ شیخ است و در رساله ایشان نیز نوشته شده . . راویان گویند حاج ابوالفتاح بعد از شنیدن این جمله مدت 2ساعت و 47 دقیقه خشتک مبارک را سرچ کرده و دنبال رساله همی گشت تا آن را بیافت و وقتی به دنبال مطلب مزبور همی گشت دید نوشته است بعد از کندن قبر ته قبر را کمی پهن تر کنید گویند برای اولین بار در تاریخ حاج ابوالفتاح خشتک خود را بر سر کشید و به سمت بیابانهای آتاکاما روان شد .

1392/04/18 - 10:33
5 ديدگاه
ممد

من چرررررررررررررررا خدا شاهده چک دارم دست مردم باید کارکنم بازارم خابیده منم مجبورم همش برم سرویس برا همین زیاد نمیام

13 سال و 2 ماه و 11 روز و 15 ساعت و 31 دقيقه قبل
♥♥ دنيا ♥♥

اتفاقا مياي ولي همه ش با دوست جوناي ديگتي اصن به من محل نميدي خاك تو سرت

13 سال و 2 ماه و 11 روز و 15 ساعت و 29 دقيقه قبل

بازنشر

(1 کاربر)

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)