جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ ✖نِدایــِ آسِمونیــ ✖ تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
سلام سمت چپی

13 سال و 2 ماه و 7 روز و 8 ساعت و 56 دقيقه قبلمن از این جملات مافیایی خـــــعلی خوشم میاد
سلام
..مافیایی ینی چی؟
13 سال و 2 ماه و 7 روز و 8 ساعت و 55 دقيقه قبلای بابا کی حال داره حالا مافیا توضیح بده

13 سال و 2 ماه و 7 روز و 8 ساعت و 41 دقيقه قبلنَنی یه چیزی تو مایه ها قاچاقچی و خوفناک و بی رحم
جمله حضرت علی رو میگی مافیا
13 سال و 2 ماه و 7 روز و 8 ساعت و 40 دقيقه قبلمن به جملاتی که توی اون میگن دل به چیزی نبد میگم مافیایی

13 سال و 2 ماه و 7 روز و 8 ساعت و 30 دقيقه قبلچون آدمای مافیا به چیزی نباید دل ببندن به کسی اعتماد نمیکنن و زندگیشون کف دستشونه
مثلا این جمله یه برداشت مافیایی گنگستری از ضرب المثل معروف ِ : "خواستن توانستن است" هست
تو این دنیا هر کسیو میشه کشت
یا یه جمله معروف تو فیلم Heat بود که من خیلی دوسش دارم،
باید بتونی در عرض 5 ثانیه دل از هر چیزی بکنی
(توی این فیلم وقتی پلیس داره تعقیبش میکنه، عشقشه رها میکنه و میره)
مافیا برای من نماد دل نبستن و وابسته نبودنه، مافیا رو دوست دارم
این شد
13 سال و 2 ماه و 7 روز و 8 ساعت و 27 دقيقه قبلمن خودم پدر خوانده و کورلئونه بزرگی میباشم
13 سال و 2 ماه و 7 روز و 8 ساعت و 19 دقيقه قبلاینا چین حالا؟اه بیخی دیدگاه زیر حدیثو ببندم کار داره ب جاهای باریک میکشه
13 سال و 2 ماه و 7 روز و 8 ساعت و 15 دقيقه قبل