دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

نحوه‌ی فعالسازی سرویس پیامک دنبالر

انجمن ها » دنبالر » آموزش و راهنما

بهترین جواب انتخاب نشده یا پرسشی نیست
تاپیک با شناسه 106، حاوی 6 ارسال
میزان تحصیلات: دانشجوی کارشناسی
رشته: مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی
شغل: آزاد
امتیاز کاربری: 15614
تمامی کاربران براحتی می توانند از طریق پیامک در دنبالر پست ارسال کنند و ما در اینجا نحوه صحیح ارسالِ پیامک به دنبالر را آموزش خواهیم داد.

- ابتدا کاربران باید به منوی تنظیمات رجوع کرده و از آنجا گزینه تنظیماتِ موبایل [لینک] را انتخاب نمایند.

- سپس شماره موردِ نظرِ خود را در قسمتِ شماره موبایل وارد کرده و ذخیره نمایید.

بعد از ذخیره کردن با پیامی روبه‌رو خواهید شد که کد فعالسازی و شماره پیامک دنبالر در آن ثبت شده است.سپس کد فعالسازی را در گوشی خود درج کرده و به دنبالر ارسال کنید.(مثلا در تصویرِ ضمیمه شده کد فعالسازی 574546 است، این شماره را در گوشی خود درج کرده و به دنبالر که شماره پیامک آن 30007650004444 است ارسال کنید.)

- پس از انجام این کار سرویس پیامک شما فعال خواهد شد و با پیامی مانندِ تصویرِ زیر مواجه خواهید شد.

و اگر فعال نشده باشد با پیامی مانندِ تصویرِ زیر روبه‌رو خواهید شد.

ارسال شده در 1392/02/07، ساعت 23:58 بالا
همچنین کاربران می توانند از طریق پیامک در گروه مورد دلخواه خود پست ارسال کنند فقط کافی است شناسه گروه مورد نظر خود را به یاد داشته باشند.

- برای ارسال یک پست به گروهی مانند "پشت پرده" که آدرس آن [لینک] میباشد رجوع کرده و از شناسه‌ی آن مطلع میشویم؛ شناسه‌ی این گروه "654" میباشد.

- حال قصد داریم یک ارسال با متن "من در تنهایی هایِ خود شکستم ...!" را ارسال نماییم برای این کار ابتدا شناسه گروه را بصورت مقابل [654] درج کرده و سپس متنِ انتخابی خود را وارد مینماییم.فرمولِ این عمل بصورتِ زیر است :

فرمول » [شناسه‌ی گروه] متن پیامک

مثال : [654] من در تنهایی هایِ خود شکستم ...!

و در انتها پیامک را به شماره‌ی 30007650004444 ارسال نمایید.
ارسال شده در 1392/02/08، ساعت 00:02 بالا
حال اگر بخواهیم دیدگاه پستِ مورد نظر بسته باشد کافیست این کد را {1} را در انتهای متن خود قرار دهیم.

مثال : [654] من در تنهایی هایِ خود شکستم ...! {1}

با این روش به راحتی از طریق پیامک در گروه مورد نظرتان پست با دیدگاه بسته شده ارسال کرده اید.

نکات :

1- شماره‌های درج شده در سیستم به هیچ وجه در دسترس کاربران قرار نگرفته و از آن برای ارسال پست توسط پیامک، ارسال اخبار و پیامهای مناسبتی (از جمله تبریک تولد ِ شما) استفاده خواهد شد.

2- برای نمایش شماره‌ی تماس در پروفایل به حریم خصوصی [لینک] رجوع کرده و از گزینه شماره‌ی تماس حالتِ نمایش شماره‌ی تماس من در پروفایل را انتخاب نمایید

.
ارسال شده در 1392/02/08، ساعت 00:05 بالا
ندا
@niina
امتیاز کاربری: 2185
(794)مادرجان...
ارسال شده در 1392/04/14، ساعت 22:06 بالا
امتیاز کاربری: 2732
ولي مشكل من حل نشد چندين بار امتحان كردم و كد مورد نظر رو براي سامانه دنبالر ارسال كردم همش ميگه معلق
ارسال شده در 1392/07/09، ساعت 09:30 بالا
این مشکل به مخاطرات ربط پیدا میکنه.
اگر شماره‌ی دیگه‌ای دارید با اون تست کنید.
ارسال شده در 1392/07/09، ساعت 12:23 بالا
رجوع به :