دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

نظرسنجی تشریحی برای مطالب حقوقی

انجمن ها » مسائل حقوقی

بهترین جواب انتخاب نشده یا پرسشی نیست
تاپیک با شناسه 142، حاوی 3 ارسال
میزان تحصیلات: ليسانس
رشته: حقوق
شغل: دانشجو
امتیاز کاربری: 5171
سلام ... به نظرم مطالب حقوقی که گذاشته میشه " هر چی مقدار مطالب در مود یک موضوع زیاد تر باشه "تمایل کاربران برا خوندش میاد پایین . برا همین خواستم نظرتون رو بدونم که مطالب بلند تر و البته کامل تر بهتر هست یا اینکه مطالب به صورت خلاصه گذاشته بشن و سایر موراد به صورت پرسش و پاسخ حل بشن؟نظرتون رو بصورت پاسخ قرار بدین ... ممنون
ارسال شده در 1392/02/29، ساعت 04:33 بالا
رشته: علوم و صنایع غذایی
شغل: کارشناس آزمایشگاه
امتیاز کاربری: 411
سلام دوست عزیز...مطالب بصورت کامل گذاشته بشن بهتره. زیرا اگر کسی در مطالب گذاشته شده دنبال موضوعی بگرده راحتتر به جواب خود میرسه...زیرا در غیر اینصورت امکان دارد جستجو در سایت های دیگر را به مطرح کردن سوال خود ترجیح دهد...موفق باشید.
ارسال شده در 1392/02/29، ساعت 17:34 بالا
رشته: حقوق
شغل: دانشجو
امتیاز کاربری: 5171
البته سایت های زیادی هستن که پاسخگو هستند...ولی حداقل زمانی که برا گرفتن پاسخشون وجود داره یه روز تمام هست...مثل همون سایت پرسش و پاسخ حقوقی که خودمم توش فعالیت میکنم و اینجا هم معرفیش کردم ...تفاوت اینجا با اونجا اینه که اینجا مطالب حقوقی میذارم و منظورم از پرسیدن سوال ... سوالهایی در زمینه همون مطالب هست که تفاوت داره با سایتهایی که فقط منتظر سوال هستند تا پاسخش رو بدن ....این مطالب در درجهت آگاهی هر چه بیشتر کاربران گفتم تا تداخل بوجود نیاد یا سوء تفاهمی نشه .... ممنون از پاسختون دوست عزیز
ارسال شده در 1392/02/29، ساعت 18:05 بالا
رجوع به :