مناسک جنسی درفرقه ی کابالا
یکی دیگراز مسائل حائز اهمیت دراین فرقه، مناسک جنسی آن است که از نیمه ی سده ی هجدهم وبراساس آموزه های فردی به نام یعقوب بن یهودالیب ، که بانام یاکوب فرانک (1719-1726م)شهرت دارد ، ظهور کرد.
یاکوب فرانک شاخه ی فرانکسیت فرقه ی کابالارا بربنیاد میراث شاخه های متعلّق به شابتای زوی وناتان غزه ای بنا نهاد.او به یک خانواده ی ثروتمند تاجر وپیمانکار یهودی ساکن اوکراین تعلّق داشت و بعداز خواندن کتاب ظُهَر به عضویت شاخه ی شابتای زوی درآمد.
یکی از مسائلی که توانسته از کابالا به شیطان پرستی راه یابد، نماد «پنتاگرام »یا ستاره ی پنج پر است که توضیح آن به طور مختصر آمد.این نماد،به مثابه ابزاری برای جادوگران کابالیست مورداستفاده قرار می گرفت.هم چنین شنیدنی است که بخش عمده ای از بازیگران وخوانندگان فحشا محور همچون مدونا کابالیست می باشد.مدوناسال 2005م رسماُ عضویتش رادرگروه های کابالا اعلام کرد ونام یهودی استر رابرخود نهاد.نقطه ی دیگراشتراک کابالاباشیطان پرستی دیدگاه جنسی این دو است که درهر دونحله ی فاسد،لذّت جنسی ،دراولویّت قراردارد.
بنیان گذاران کابالا همان افرادی هستند که نهضتی باعنوان «پرستش زنان» راتشکیل دادند که می توان به صراحت ان را جریان شهوت محور خطاب کرد.این گروه،جریانی را در ادامه بنانهاد تارابطه ی جنسی نه به عنوان عملی برای تداوم نسل ، بلکه به عنوان هدف انسان درزندگی، به ان نگاه شود.
برخی از کارشناسان براین باورند که کابالیست هاذائقه ی جنسی مردان وزنان رادرسراسر عالم مورد دستخوش وتغییر وتحول به سمت توحّش قرار داده اند، مانند تغییر جنسیت مایکل جکسون
درضمن....دوستان اگه در مورد کابالیسم،فراماسونری و...سوال یا مطلبی خواستند...پی ام بدن براشون بزارم...ازین لحاظ اطلاعاتم غنی ومعتبره وتحقیقای زیادی دراین زمینه داشتم
پروفایلت که همه چیزش عجیب غریبه، از آخرین عکس آلبوم کاورت گرفته تا موزیک زد بازی که گذاشتی و آواتار Nina Adge که اگه یه کم به سمت پایین سوق کنه معلومه به کجا می رسه.
اکثر نوشته های پروفایلت هم بوی صحت و سلامتی نمیده و +18 هست....
ههــ...دوستــ عزیز...شخصیتــ من وکــآرامو اعتقاداتم یکم ضدونقیضه...نمیشه چیزیو به چیزی ربط داد...
من دانش آموزیم که توی 10سال تحصیلش معدلش از19:80پایین تر نیوده،
توکآرایِ تحقیقی وجشنواره هایی از قبیلِ خوارزمی وطرح شاهدو...هم همیشه رتبه های بالارو کسب کرده
از نظر اعتقادی مسلمون زادمو نمازو روزم بجاس...
از نظر تیریپ وقیافه مثه بقیه دخترای شیطونه دیگه تیپم اسپرته...
ازنظر روحی...روحیم ازشادوخندون به تخس ومغرور360درجه متغیره
ووو
درکل همه چی در حد اعتدال....اینا رو گفتم نه اینکه بخوام لاف بزنمو ادعا کنم...فقط محض اطلاع برای جلوگیری از سوء تفاهم
درضمن...باید بگم که عقایدوشخصیت ودرکل پروفایل من هیچ ربطی به بخش پرسشو پاسخ واطلاعاتم نداره...
امیدوارم جایی برای سوء تفاهم باقی نمونده باشه...
پایدار باشید