جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ آزاده ایــرانی تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
من فقط اون خانم خوشگله که دستش زیر چانه اش هست میشناسم.
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 39 دقيقه قبل@Herose نیست که

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 38 دقيقه قبلراستی عکسا رو این گروه بزارین ..>>
هیروز بود ولی زود رفت
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 34 دقيقه قبلجاتون خالی هیروز کت و شلوار دامادی پوشیده بود
من بگم اونایی رو که میشناسم رو؟
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 34 دقيقه قبل
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 32 دقيقه قبل
امروز کنفرانس داشتم در حد لالیگا از ترکیه مهمون اومده بود واسه دانشگاه 130 تا اسلاید پاور پوینت انگیلیسی برده بودم همرو هم از رو خوندم 
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 30 دقيقه قبل
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 28 دقيقه قبلیک اینگلیسی صحبت می کنه هیروز
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 28 دقيقه قبلبگو گلپری جون
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 27 دقيقه قبلاز راست اولیش عشقم نساء جووووووون. بعدش آزاده جونم و ریحانه پاشای گل

15 سال و 3 ماه و 23 روز و 5 ساعت و 23 دقيقه قبلافراد نشسته: نا آشنا. علی سائلی. ناآشنا. میثم هوشمندفراز (که به نظر میاد سرباز شده)
افراد ایستاده: ناآشنا. رضا. ناآشنا. پویا ف.عدا
چقدر ناشناس زیاد بودا
مـرسی از فرصتی که در اختیارم گذاشتین تا استعداد هایم شکوفا شه
از راست به چپ ایستاده
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 4 ساعت و 53 دقيقه قبلنسا شادمهر/سیامک اسکندرزاده/رضا/علیرضا نوری/پویا ف عدل
نشسته از راست به چپ
خودم/ریحانه پاشا/رضا راد/علی سائلیحمیدرضا رفیعی نسب/میثم هوشمند فراز
/
چه جالب مثل اینکه منم باید عکسم رو بزارم
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 4 ساعت و 18 دقيقه قبلخوب مهدی جان عکس بزاری که خیلی بهتره تا این چشم سبز
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 4 ساعت و 7 دقيقه قبلمیخوام ها اما اومدنم نمیاد
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 4 ساعت و 3 دقيقه قبلکی میتینگ میزارید ما بی خبریم
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 4 ساعت و 3 دقيقه قبلسینا یه سر برو دیوارممممممممم می بینی که گفته بودم
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 4 ساعت قبلعجب ، ایول ، حیف شد . میتینگ برا بچه های شمال رو انگار خودم باید دست به کار بشم
15 سال و 3 ماه و 23 روز و 3 ساعت و 52 دقيقه قبل