دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

Saeed
Saeed
Dark_Light

طرفدار های Slipknot حتما بخوانند. (در دیدگاه)

1390/03/26 - 01:51 در MetaL MusiC
2 ديدگاه
Saeed

بدون مقدمه میگم : دوستان عزیز اسلیپنات یک گروه بی ارزشه!!!
پس از دیدن طرفداری های بی دلیل (که کم هم نبودند) تصمیم گرفتم این متن رو بنویسم تا حقایق این گروه داغون روشن بشه.
من خودم قبلا (خیلی وقت پیش) طرفدار بسیار متعصب گروه بودم و بعد البوم Vol 3: The Subliminal Verses بی صبرانه منتظر All Hope Is Gone بودم که بالاخره منتشر شد و واقعا لقب ننگ متال برازنده ی گروهه!!!
با آهنگ People = Shit!!! خیلی حال میکردم !(وای بر من!) اگر چه معنای زشتشو میدونستم ولی اونقدر چشم و گوش بسته بودم که اصلا به روی خودم نمیاوردم که داره چه توهینی به مخاطباش میکنه!!!
سبک گروه NU متال بود و اگر دوست دارید با این سبک واهی! بیشتر آشنا بشید لینکشو گذاشتم. واگر حال خوندن مقاله رو ندارید حداقل اینو بدونید که NU یعنی HIP HOP METAL !!! و این سبک در بین طرفداران اصیل متال بسیار منفوره!!! نه تنها این گروه بلکه Korn,Otep,Ill Nino و MuDvAyNe
چون NU کار میکنن در نتیجه بین متالباز ها جایگاه خاصی ندارن(البته عوام اینها رو خوب میپسندن که نشانش ویو های ملیونی کلیپ ها تو Youtube هست)
آخه من چه طوری میتونستم طرفدار گروهی باشم که با Manson!!! !!! کلیپ میده!!!(به دلایلی از گفتن نام کلیپ معذوریم)
یا اینکه وقتی همه ی گروه های متال ضد جنگ و خونریزی آهنگ میسازن ; اونوقت این بیاد با آهنگ This Cold Black خودش جنگ رو مقدس و پیروزی بخش بدونه!!!
برای درک عمق فاجعه کافیه که بدونید اسم یکی از آهنگ های گروه Snuff بوده!!!!!!!(این کلمه رو در گوگل سرچ کنید و میبینید که همون صفحه ی اولش fیلتره که چون در زبان عامیانه ی انگلیسی آمریکایی معنای زشت و بسیار زننده ای رو داره که در فرهنگ لغات معنای عامیانه ی آن در نظر گرفته نشده و طبعا باز هم از نگفتن معناش معذورم!)
اصلا چه معنی داره 9 نفر تو یه گروه باشن؟ (کم مونده یه تیم فوتبال تاسیس کنن!!!) خیلی گروه ها با 4 نفرش یک آهنگهای تاپ و به یاد ماندنی درست میکنن که آدم واقعا از شنیدنشون لذت میبره ولی اینا...
واقعا با اون ماسک های مسخرشون میخوان چه چیزی رو ثابت کنن؟ (حتما میخوان بگن ما آدم نیستیم!!!)
حالا اگه خدا واقعا اونا رو همین شکلی خلق میکرد روزی صد بار به خدا شکایت میکردن!!!(بعضیا اونقد نفهم تشریف دارن که ارزش زیبایی رو که خدا بهشون هدیه کرده نمیفهمن)
متن آهنگ های گرو

15 سال و 3 ماه و 7 روز و 16 ساعت و 42 دقيقه قبل
aynor

حالم ازشون بهم خورد مرسی سعیددیگه آهنگاشونو گوش نمیدم......

15 سال و 3 ماه و 7 روز و 16 ساعت و 32 دقيقه قبل

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)