دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

ویدال، بازیکن همه جای زمین

1390/07/21 - 19:38 در JUVENTUS
1 ديدگاه
احسان| ننگ ما*شبکه بارسلونا

من در همه حال بازی می کنم، در هر نقطه ای از زمین، البته با تمام توان و انگیزه. این جمله نخست آرتورو ویدال، مهره شیلیایی یوونتوس است که از زمان پیوستنش به این تیم آهسته آهسته به دنبال اثبات شرایطش است.

" من در لورکوزن 117 بازی و 16 گل زدم اما اینجا هدف دیگری دارم می خواهم بهترین باشم، هر جا و هر نقطه ای که مربی بخواهد بازی می کنم، می جنگم و برای موفقیت تلاش خواهم کرد.

دوست دارم برای هواداران دوست داشتنی باشم. باید برای گروه هواداران این تیم که با شور خاصی به استادیوم می آیند موثر باشم و امیدوارم که همه آنان از خرید من ناراضی نباشد. "

رودی فولر در خصوص شرایط این روزهای ویدال گفت: می دانم که ارتورو شروع خوبی در یووه داشته،هیچ تردیدی نداشتم که او موفق می شود. به خوبی او را می شناسم، ویدال یکی از بهترین فوتبالیست های جهان است.

اینکه بتواند در قلب تیفوسی های یووه راه یابد بسیار آسان نیست اما او می تواند، یوونتوسی ها به خوبی درک می کنند که کدام مهره با قلبش برای این تیم بازی می کند.

اما من فکر می کنم که او می تواند در این تیم و در ان شهر تبدیل به یک اسطوره شود. حتی می تواند برای شماره یک شدن در جهان مبارزه کند. او از تاکتیک و تکنیک خوبی برخوردار است و به خوبی می تواند تاکتیک تیمی را اجرا کند. او بازیکن همه جای زمین است."

14 سال و 11 ماه و 10 روز و 1 ساعت و 2 دقيقه قبل

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)