جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ ܔܜܔܔ Hadi-j ܔܜܔܔ تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
اِااااااااا پزشک هم میخوان که ! از فردا نیومدم #دنبالر بدون که رفتم دنبالِ #پول !

14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 23 دقيقه قبلراستی خیلی خیلی مرسی که اعلام کردی ...
جامعه شناس نمی خوان ؟
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 20 دقيقه قبلخواهش میکنم شادی
...پری تو این زمینه نمی خوان ...اگر فک و فامیل تو این زمینه فارغ التحصیل داری خبر بده
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 18 دقيقه قبلشادی باز داری پول بازی در میاری
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 17 دقيقه قبلنه دیگه از بس بهم گفتی دیگه بهم تلقین شُد !

14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 14 دقيقه قبلاون #افسر و #نیروی-انتظامی و اینا یادته که !!! تقصیر توئه دیگه !
خوب من اون رو گفتم پیگیری کن ..نه این رو ..اون خیلی بهتره از اینها
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 11 دقيقه قبلنه اینم خوبه ... آخه تامین اجتماعی سر کوچه مونه !
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 9 دقيقه قبلباز از تنبلی داره شیرازی بازی در میاره
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 5 دقيقه قبلوااااااااا مگه دروغ میگم خو ! اینجوری زود میرسم خونه ... صبح هم بیشتر میخوابم اصن یه وضییی میشه توووووووپ !
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 2 دقيقه قبلالان فقط سوووووووووووووووووووت
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 6 ساعت و 55 دقيقه قبلدر دوران #تحریم بسر میبری !!!! دلم سوخت !
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 6 ساعت و 53 دقيقه قبل
14 سال و 4 ماه و 1 روز و 6 ساعت و 50 دقيقه قبل