جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ آزاده ایــرانی تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
البته اگه زنده بمونی زیر این مسئولیت سنگین
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 6 ساعت و 21 دقيقه قبلحال چرا پسر عرب
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 6 ساعت و 20 دقيقه قبلآجی آزی
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 6 ساعت و 19 دقيقه قبل توسط موبایلرضااااااااااااااا کوفت

14 سال و 2 ماه و 16 روز و 6 ساعت و 10 دقيقه قبلیونس باید پسر عرب باشه که خلیج پارس رو بکوبم تو کله اش دیگهههههههه. یه خورده آی کیو به خرج بده خوبببببببببببببببببببببب
چی شده داداشی دنی؟؟؟؟
آی کیو؟
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 6 ساعت و 5 دقيقه قبلخانومی
فکر نکنم بتونی
من دارم با عربا زندگی میکنم
امکان نداره
ما که بحرین قطر عمان کویت رو دادیم بهشون اینم بدیم
کی به کیه
چند وقت دیگه هم تهران بهشون میدیم
خلیج فارس چی نی.....
یه لحظه داشتم به طرف فکر میکردم
.. اخه قطع .. عرب چیه
یونس جان این خواهر ما به شوخی گفت .. اگه جنم داشتن از این به بعد یک وجب از خاک مارو گرفتن هنر کردند ..
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 5 ساعت و 49 دقيقه قبل توسط موبایلدنی
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 5 ساعت و 44 دقيقه قبلآخه ما چی داریم که از ما بترسن چندتا هواپیما داریم که مال سال سگن
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 5 ساعت و 40 دقيقه قبلچندتا تانک چیفتن داریم که همه مال 100سال پیش روسیه هستن که مهندس منی نداریم تعمیرشون کنن
فقط از این بچه های بسیجی میترسن که اوناهم همه فشن شدن اینا مرد جنگ مردن هستن به خدا نیستن
ما اول خدا رو داریم بعد امام زمام عج ... بعد اراده و غیرت داریم ... بسیجی به ریش نیست یونس جان به ریشه است .. دلت باید بسیجی باشه .. ایرانی هر جور با هم درگیر باشن موقع دفاع یکی هستند .. بحث شوخی به کجا رفت .. بگذریم
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 50 دقيقه قبل توسط موبایلآزی یه صحبتی باید با طرف انجام بدم
بسیجی به ریش نیست یونس جان به ریشه است

14 سال و 2 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 43 دقيقه قبلدنی تازه خبر نداری چه خبرها هستتتتتتتتتتتتت
وایسا الان یه جا خطابت می زنم نیگاه البته باید دیدگاه ها رو بخونی
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 43 دقيقه قبلآزی من موندم امیر طفلی چی میکشه از دستت
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 22 دقيقه قبل توسط موبایل

نقاشی با مدادرنگی
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 4 ساعت و 22 دقيقه قبلبه من گفته بود 2 سیب میکشه ..
14 سال و 2 ماه و 16 روز و 3 ساعت و 35 دقيقه قبل توسط موبایل