جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ یک آقایِ مثلا نویسنده تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
نمیدونم چه حیوون هایی تونستن همچین کاری بکنن . . .
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 33 دقيقه قبلبالاخره فریاد خواه تمام مظلومان عالم خواهد آمد ...
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 33 دقيقه قبلبرای چی بیاد چیکار کردیم که بیاد . . . ؟؟!!!
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 31 دقيقه قبل
(((
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 29 دقيقه قبلبرای چی بیاد که مفصله ...!!
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 28 دقيقه قبلایرانیان اصلی ترین نقش در زمینه سازی ظهور رو ایفا میکنند ...
آخه چرا؟؟؟!!!!
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 27 دقيقه قبلای خداااااااااااااااااااااااا...
اره چجوریم دارن ایفا میکنن . . . من ایرانیِ شیعه باید بالاترین سرچ مطلب س ک س رو در جهان داشته باشم . . . ؟؟!!! آخه اینجوری داریم ایفا میکنیم . . .
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 23 دقيقه قبلهمین الان امام زمان خودمونو درک نمیکنیم . . . 313 نفر فقط 313 نفر تمام دنیا منتظرشن . . .
گناه وجودمونو گرفته جامعه مونو گرفته . . . امام زمان برا چی باید بیاد . . . ؟؟؟؟!!
نه امید جان ... اینجا جای درستی واسه بحث کردن و تبادل نظر در این مورد حساس نیست ... اگر دوست داشتید که این بحث رو ادامه بدیم ... ایمیلتون رو برام خصوصی کن ... تا بیشتر در موردش صحبت کنیم ...
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 20 دقيقه قبلاینم ایمیل من داداش . . . من قصدم این نیست که با کس بحث کنم . . . فقط حرف دلمو میزنم . . . این همه مقاله نوشتم ولی هیچی هیچ فایده ای نداشته تا حالا . . . خودمو میگم با کسی کاری ندارم سرمو زیر برف کردم مثل کبک هیچ جا رو نمیبینم . .
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 18 دقيقه قبل[email protected]
کوتاه بیاین بچه ها الان ک کسی نیومده زورم میاد این صحنه ها رو میبینم نمیتونم کاری کنم
بگین ما چیکار کنیم چرا همه منتظر نشستین ک ظهور بشه؟؟؟
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 13 دقيقه قبلهمش مث بچه ها ک میگن واستا بابام بیاد حالتو میگیره شدیم
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 12 دقيقه قبلشخصا کاری از دست من برنمیاد . . . مگه نوشتن چند تا مقاله یا درست کردن یه وبلاگ . . .
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 10 دقيقه قبلآمادگی برا ظهور ینی ماهم آستین بالا بزنیم برا مقالبله با زور
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 8 دقيقه قبلمنم چون کاری نمیتونم بکنم فقط حرص میخورم پوست لبمو میکنم ذهنم درگیر میشه
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 7 دقيقه قبلواقعا همینه پونه . . . نه راسنه داریم نه قدرت که بتونیم حرفامونو بگیم . . . و باهاشون مقابله کنیم . . . نه میتونیم باهاشون بجنگیم . . . فقط بقول تو باید لبمونو گار بگیریمو و حرص بخوریم . . .
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 21 ساعت و 2 دقيقه قبلامید بعضی وقتا زور زیادی ک میبینم کافر میشم
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 59 دقيقه قبلآخه کی و کجا وعده ی دیدار ما؟؟؟؟
چرا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر باید دلیل واست بیارم که چرا باید بیاد..شیعه شبیه یه نرم افزار بسیار قوی میونه اونا میخوان ویروس وارد کنن و موفق هم شدن ... توخودت حرف نزن از کس دیگه ای بگیر . . .فرانسیس فوکویاما رو قبول داری ؟؟!!فرضیه پایان تاریخ رو داده میگه آخر و زمان با لیبرالیسم آمریکا تموم میشه ... توی کنفرانس اوشلین میگن که :شیعه همچون پرنده ای ایست که همچون بلند پروازانه پرواز میکند که در تیر رس ما باشد . . . یک بال آن بال سرخ شهادت و یک بال آن بال سبز انتظار است .. روی پرچم امام حسین پرچم قرمز گذاشتن میدونی یعنی چی؟؟!!! یعنی کسی که خونش ریخته شده و کسی نیومده جواب خونشو بگیره یعنی امام زمانی میخواد بیاد . . . . . . اگه کسی بهمون زور میگه از بی عرضگی وسیاست های غلط خودمونه . . .
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 52 دقيقه قبل
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 36 دقيقه قبلبچه ها بخدا من هنوز تو شوک این عکسم....دارم دیوونه میشم...ای خدااااااااااااا
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 21 دقيقه قبلتازه شدی مث من
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 16 دقيقه قبلهییییییییییییی....به کجا رسیده این فرزند آدم؟؟؟ "خدا" ما که موندیم تو حکمتت،ولی بازم شکر
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 20 ساعت و 12 دقيقه قبلخوبه متوجه جنایتهاشون بشیم . . . ولی چه بهتره که خودتونو فقط درگیر یک عکس نکیند . . . من فیلم سربریدن بچه از این کوچیکتر هم دارم . . . بهتره که یه کاری بکنیم فقط و نزاریم از این اتفاق ها دیگه پیش بیاد . .
13 سال و 8 ماه و 17 روز و 7 ساعت و 38 دقيقه قبل