جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ Diba ( مادربزرگ )(✿◠‿◠) تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
هیچکدام چون اصلا به چشمم نمیاد(دیده نمی شود){ریز میبینمش}
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 1 ساعت و 1 دقيقه قبل
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 59 دقيقه قبلچته خو نظرمو گفتم

13 سال و 5 ماه و 1 روز و 58 دقيقه قبلبه جون ننه ام راست میگم

13 سال و 5 ماه و 1 روز و 57 دقيقه قبلامیر علی عینکتو بزن پسرم تا ریز نبینیش
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 57 دقيقه قبل#المان متاسفانه با تلسکوپ هم دیده نمیشید چه برسه به عینک
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 56 دقيقه قبلالمان نه الما .اون دیگه مشکل از چشمای خودت به یه چشم پزشک حتما مراجعه کن
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 54 دقيقه قبلگزینه 1 و 2 برام با هم مهم هستن .
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 54 دقيقه قبلامیر جان همه رو تو یه صف نذار! بعضیها یه روزی میرسه می شن همه نفست!
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 53 دقيقه قبل

13 سال و 5 ماه و 1 روز و 51 دقيقه قبلبیا آقامونم اومدن
ببنی امیر ؟!
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 51 دقيقه قبلننه دستت درد نکنه مگه قراره چندتا ازشون بشه نفسم!!!؟؟؟؟
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 49 دقيقه قبلما فقط یه نفس دارم اونم دختر همسایمونه که خدا رحمتش کنه سال 60 تو بمبارون کشته شد
#المان خانم المان بیشتر بهت میاد متاسفانه باید بگم که مشکل از من نیست مشکل از میکروسکوبی بودن دختراست
قابل توجه دوستان باید بگم که دختری که تو خیابون به چشم میاد در واقع کسی حق دیدنشو نداره چون دید زدن ناموس مردم گناه می باشد!
ما هم دید نمیزنیم . چشم همه مثل هم نیست .
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 48 دقيقه قبلامیر جان، مادرت-خواهرت - همسرت - دخترت - نوه ت (دختر که باشه )
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 47 دقيقه قبلبعد باز بگو مگه قراره چند تا باشن؟!

13 سال و 5 ماه و 1 روز و 46 دقيقه قبل#علیرضا خان جان درسته چشم من مثل مال شماها نیست چون چشمام مصنوعی هستن

13 سال و 5 ماه و 1 روز و 44 دقيقه قبل#ننه اونا جریانشون فرق میکنه
از اونجایی که هر دختری باهام برخورد میکنه و حرف میزنیم عاشقم میشه و پاشنه در خونمون رو از جا میکنه محدودیت و ممنوعیت حرف زدن با جنس مخالف رو دارم و طبق برنامه هفتگی به خدمتشون میرسم و باهاشون مذاکره میکنم
بخدا این شکلک اشتباه شد ... به جان خودم این آخری کار من نیست ... قرار بود هر سه تا داد باشه ... من شرمنده ام .....

13 سال و 5 ماه و 1 روز و 43 دقيقه قبلخب متاسفم که چشات مصنوعیه . فکر مهمه نه چشم . من یه چیزی میبینم شما یه چیز دیگه .
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 43 دقيقه قبل#علیرضا خان جان اصل نیته

وگرنه چیزی که زیاده دختر خوب ولی کیه که نگاشون کنه!!؟
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 40 دقيقه قبلولی نمیخواد متاسف باشی چون من مشکلی با چشمام ندارم
ولی خب به دختر مردم هم نگاه نمیکنم این حرفام همه شوخی هستن همون اولشم نوشته بودم که من فقط نظرمو گفتم و از بین گزینه ها هیچکدام رو انتخاب کردم
خب منم نظرمو گفتم . 1 2 .
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 36 دقيقه قبلنظر واقعیم به ترتیب میشه :
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 34 دقيقه قبل2
4
1
3
6
5
7
برای هر کدومشونم دلیل دارم
اون 7 هم دلیل دیگه
13 سال و 5 ماه و 1 روز و 32 دقيقه قبلاره اونم دلیل داره