دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

آموزش ساخت در فتوشاپ ... {-دیدگاه-}

1392/03/16 - 13:23 در فتوشاپ
3 ديدگاه
فــــرهاد

اول ی سند جدید باز کنید
سایزش مهم نیست فقط باید دقت کنید ک کار آخرتون قراره 90 درجه بچرخه پس ی کار افقی میخواین باید سندتون عمودی باشه
من خودم مربع انتخاب کردم
بعدش باید رنگ قلم و بکگراند رو انتخاب کنید که باید سبز باشه ولی رنگشون رو نزدیک بهم انتخاب کنید
سبز تیره و ی سبز روشن (تصویر 1)
خب مسیر زیر رو برین
filter>Render>Clouds
خب الان صفحه بايد با د رنگی که انتخاب کردین پر شده باشه (تصویر2)
بعد باید نویز ب صفحه اضافه کنید (تصویر3)
Filter>Noise>Add Noise
تنظیمات زیر رو بهش وارد کنید
Amount : 30
Distribtion: Gaussian
Monochromatic رو هم تیک دار کنید
خب الان [!] زیر رو هم اعمال کنید (تصویر 4 و 5)
Filter>Stylize>Winds...
تنظیمات زیر رو هم بهش وارد کنید
Method: Stagger
Direction: From the right
بعد از این که تایید کردین این [!] رو باید چندین بار تکرار کنید
با CTRL+F ميتونین این کار رو انجام بدین حدود 7 دفعه انجام بشه کافیه
بعدش ی [!] Blur رو با تنظیمات زیر رو هم بهش اضافه می کنیم
Filter>Blur>Box Blur
Radius: 1
خب تاييدش کنید
حالا از مسیر زیر تصویر رو 90 در جه بچرخونین
Image>Image rotation>90 CW
الان مي تونيى كه ىور تصوير رو ببرين ك سياهي پایین صفحه از بین بره
با گزینه های Transform ميتونيد زاویه بهش بدین که طبیعی تر ب نظر برسه
(:

13 سال و 5 ماه و 4 روز و 5 ساعت و 28 دقيقه قبل
نــازی SG

چ جالب شد

اگه ترفندای دیگه هم بلدین بذارین استفاده کنیم

13 سال و 1 ماه و 8 روز و 4 دقيقه قبل

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)