جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ مـهـヅیـﮧSG♀[یـآحـُسـیـن] تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
یَـــــــنی اینکـــه مثــلا خــــــیلی حـــــرفه ای هســـــتن و فقط با شـــــــماره شکـــلک رو یــــآد آوری میکــــــنــن
( مثلا حفظ هســــــتن : دی )
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 58 دقيقه قبل

13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 57 دقيقه قبلمثلا ما با بقیه متفاوتیم یه جور بیان عقده
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 53 دقيقه قبلارسلان شآید
: دی

13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 43 دقيقه قبلحآمد
طهورا منظورم این بود : -35- مثلا
واسه زجر دادن ِ ما پیرمرداس که هِی رجوع کنیم به لیست شکلک ها ببینیم کدومه

13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 43 دقيقه قبلیوسف تو بعضی متنا لازمه ادم این شکلکو اینجوری بذاره مثلا : ) ولی من هنو علت اینکه گل و اینجوری می نویسن نفهمیدم -35-
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 39 دقيقه قبلکمیخاستن رنگ گلو عوض کنن دیدن نمیشه
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 38 دقيقه قبلرنگ کدشو عوض کردن
همونو میگم دیگه منم دیدم کلاس میذارن میخوان متفاوت باشن یا شایدم میخوان بگن بلدن اعداد ریاضیو بخونن
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 38 دقيقه قبلسلیقه ها متفاوته خب / هر کسی دوست داره سبک و ظاهر نوشته ش هم اونجوری که میخواد باشه
#گل هم شاید نمیخوان ظاهر پستشون رو بهم بزنه (بعضی ها از ظاهر ِشکلک گل خوششون نمیاد)
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 31 دقيقه قبل#معمولا (نه همیشه) وقتایی که ناراحت هستن و هم میخوان توی ارسال هاشون منظور رو برسونن کد شکلک رو میزارن طوریکه پستشون شاد بودن رو نشون نده
حآمد

13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 31 دقيقه قبلطهورا انقد حرصم می گیره
وا خوب شکلک استفاده نکنن مجبور نیستن که اون چه جور ناراحتیه که حال شکلک داره اینا همش فیلمه
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 30 دقيقه قبلتظاهر
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 28 دقيقه قبلدرکل به من ربطی نداره

13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 28 دقيقه قبلولی چن نفرو می شناسم که همیشه همینجوری می نویسن ، گفتم شایسی دلیل ه خاصی داره
خوب به نتایج جالبی دست یافتیم خدا بهشون بیشتر یاد بده از این اعداد
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 26 دقيقه قبلعامین
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 23 دقيقه قبل
13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 23 دقيقه قبلیه چی بگم در آخر و برم پی کارم
بزارم این رو میزارم-> : دی

13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 22 دقيقه قبلمثلا خودم اگه یه پست #جدی (خیلی مهم از نظر خودم) بزارم و در قسمتی از پست یا دیدگاه تیکهی شوخی یا کلمه ای رو از عمد یجور دیگه نوشته باشم یا پارادوکسی مثلا بکار ببرم؛ بجای اینکه ->
که هم متوجه منظورم بشن و هم پست احیاناً به حاشیه نره
به شخصه تاثیرش رو دیدم
#خوسعلا

13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 19 دقيقه قبلیوسف منم تو پستای جدیم شکلک به کار نمی برم وفقط اینارو می ذارم : ) : |

13 سال و 3 ماه و 8 روز و 21 ساعت و 18 دقيقه قبلولی بعضی کاربرا همیشه اینجوری می نویسن
طهورا عــآمــیــن