جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ پـــریســــا تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
میخوای چیکار؟
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 8 ساعت و 5 دقيقه قبلمی خوام سیگار بکشم .
!
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 8 ساعت و 5 دقيقه قبلنه نه ...می خوام چشمام بسته نشه ...بیدار بمونم
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 8 ساعت و 1 دقيقه قبل

14 سال و 5 ماه و 1 روز و 8 ساعت و 1 دقيقه قبلکبریت نداریـــــــــــــــــــم
فندک بدم ؟
فندکم خوبه
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 59 دقيقه قبلآهان برای این میخوای ؟ خب قهوه و چای بدم خدمتتون
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 59 دقيقه قبلاثر نداشته .
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 59 دقيقه قبلبرو بخواب میخوای بیدار بمونی چکار ؟
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 59 دقيقه قبلنکته قابل تاملی بود
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 20 دقيقه قبلیه داستان تعریف کنم حتما اول متعجب میشی بعد میترکی از خنده
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 7 دقيقه قبلبفرمیو .
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 6 دقيقه قبلیه 10 مین دیگه میام میتعریفم
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 7 ساعت و 5 دقيقه قبلخب 10 دقیقه شد ؟
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 6 ساعت و 33 دقيقه قبلیه روز دانشگاه دو تا ساندویج فلافل دو نون گرفتم بعد اولی را که خوردم به دومی که رسیدم دیگه سیر شدم وسطای ساندویج دومی دیگه چند تا نفس عمیق میکشیدم بعد یه گاز ازش میخوردم بعد دوستم منو دید و گفت مگه مجبوری بذار بعد بخور ، یه کم فکر کردم بهش گفتم راست میگیا چرا به فکر خودم نرسیده بود ؟
باورت میشه به فکر خودم نرسیده بود یعنی اگه دوستم نمیگفت با زور تا تهش را میخوردم
همینطوریش هم تا عصرش دل درد داشتم 
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 6 ساعت و 29 دقيقه قبلبیشتر حتی
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 6 ساعت و 27 دقيقه قبل
آخه چراااااااااااااااااااااا
14 سال و 5 ماه و 1 روز و 6 ساعت و 25 دقيقه قبلنمیدونم ، منو شطرنجی کنید

14 سال و 5 ماه و 1 روز و 6 ساعت و 24 دقيقه قبل