دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

شن ها از طرف مأمور بودند ..

1391/02/06 - 23:21
26 ديدگاه
mehdi

آرپی چی زن من میدونم که خداوند همیشه به مردم ایران متدین لطف داشته
مهم اینه که متوجه شدیم خطر از بیخ گوشمون رد شد
زلزله بم رو هم خدا خواست سونامی رو خدا خواست
هرچیز عجیب که رخ میده نباید ماورایی بکنیم به دلیل اینکه امروزه اینجور اتفاقات به صورت علمی و منطقی رخ میده میدونی چی میگم ممکنه یه عده با این شیوه برخورد که خداوند خواست آمریکایی ها شکست بخورن دین رو به خرافه ببرن
این گفته شن از طرف خدا بود برای زمان خودش گفته شد که احتیاج به یه اتحاد مردمی بوده مثل این که میگیم خداوند خرمشهر رو آزاد کرد بله خداوند در هر کاری دست داره اما تا خودمون نخواهیم اتفاقی رخ نمیده این شعار خدا خواست رو دوست دارم اما به شرطی که خودمون هم قدمی برداریم
آمریکایی ها هوای طبس رو نمیشناختن که هر دقیقه امکان تغیر جوی داره مثلا اگر به اونجا سفر بکنی متوجه گفته من میشی اگر قرار باشه جو بهم بخوره اتفاق سونامی یا ژاپن رخ میده که با دستگاه های پیشرفته علمی نتونستن وقوع حادثه رو پیش بینی بکنن اما گفته تو درسته خداوند بزرگه و از هر اتفاقی آگاه

14 سال و 4 ماه و 25 روز و 7 ساعت و 28 دقيقه قبل
سعیده

مهدی: شما تا حالا در مورد ماجرای شعب ِ ابی طالب و محاصره ی پیامبر و خانواده ی ایشون چیزی شنیدید؟
بعد 3 سال سختی و رنج موریانه ها ب امر و فرمان خدا قرار داد ی رُ ک مشرکان نوشته بودند و به در ِ کعبه آویخته بودند ر ُ میخورن(همه ی جملات ر ُ می خورن ب غیر ِ «بسمک اللهم» ، بعد جبرئیل ب فرمان خدا ب پیامبر اطلاع میده و ایشون هم ابوطالب رُ مطلع می کنن.
خداوند توی قرآن فرموده ک هیچ وقت مشرکان بر مومنان مسلط نخواهند شد ،این سنت الهی و غیر قابل تغییر ، نظام ِ طبیعت هم بر اساس ِ سنت های الهی شکل گرفته ، پس اگر هر چیزی یا هر کسی بخواد خلاف ِ اون عمل بکنه ، طبق فرمان خدا موفق نمیشه ،تو این مسیر هم خدا از اسباب ِ زیادی استفاده می کنه ، همون طور ک از موریانه ها استفاده کرده ،پس این امر عجیبی نیست ک باعث باشه کسی اون رُ علیه دین عَلم بکنه، اگه ما بخوایم چشم روی حقیقت ها ببندیم فقط ُ فقط ب خاطر این ک ی عدّه ناآگاه ممکنه ب دین خورده بگیرن ،سنگ روی سنگ بند نمیشه دوست ِ عزیز

14 سال و 4 ماه و 24 روز و 14 ساعت و 9 دقيقه قبل
سعیده

و این رُ هم بگم ک ی عدّه همیشه و همیشه ساز مخالفت با دین ِ خدا ر ُ خواهند زد ،چ انذاز بشن چ نشن ،همون طور ک آیه ی 6و7 سوره ی بقره می فرماید : چ آنها را انذار بکنی چ نکنی ایمان نمی آورند ، چون در دل هایشان مرض است (پس خیلی خودت رُ نگران ِ برداشت ِ اونا از دین نکن )
پس در این صورت هیچ ایرادی ب این جمله وارد نیست "شن ها از طرف مأمور بودند .. " : )

14 سال و 4 ماه و 24 روز و 14 ساعت و 1 دقيقه قبل
mehdi

مرسی از تحملتون
عزیزم منم حرفی نزدم و با شما موافقم اما از این معجزه یکطرفه به نظر من دیگه رخ نمیده نظر شخصی منه شاید به ندرت..
مثال خرمشهر آزاد شد رو زدم که امام به خوبی میدانست که ما خون دادیم تا ازاد شد جوانان ما با ایمانی که داشتن روی مین میرفتن تا صدامیان وارد خاک ما نشن منظور من اینه که ایمان وقتی زیاد باشه و شما مرد عمل باشین آنچیز که مرادت هست بهش خواهی رسید من خاطرات زیادی از جانفشانی های رزمندگان میدونم که گفتنش شاید درد آور باشه
گفته های تاریخی که شما میگی در زمان خود اون عزیزان بود چرا ما در طول تاریخ زیر سلطه شورشیان بودیم بعداز ورود عمر روی خوش نداشتیم و دیوانگان حکومت میکردن به ملت شیعی چه شد بعد از هزار سال خداوند خواست که ما اینی بشین که هستیم پس شعور مردم باز شد و تکامل فهم چاشنی یک انقلاب مردمی بود اگر مردم ایمان نداشتن انقلابی صورت نمیگرفت عزیزم پس هواپیمای طبس به نظر من که یک انسانم و میتونم حرف بزنم معجزه نبود وگرنه بمب گذاری امام رضا اتفاق نمی افتاد و این همه مردم کشته نمیشدن
من قبول دارم که خداوند در قران همچین چیزی که شما گفتین رو مثال زده اما ببین سالهاست که کشورهای دیگه مارو چپاول کردن پس خدا کجا بود این گفته قران در زمانی عملی میشه که مردم هوشیار باشن وگرنه خدا به تنهایی نمیتونه کاری بکنه البته امامان معصوم گفتن تنها دست به طرف ما بلند نکنید و خودتون هم یه کاری بکنید پس ما دینمون رو درست درک نکردیم و خرافه رو باید دور بریزیم اگر خرافه و جهل از بین رفت کل دین خواهد ماند

14 سال و 4 ماه و 22 روز و 7 ساعت و 10 دقيقه قبل
سعیده

ی استادی دارم ، تاریخ سیاسی ب ما درس می دادند ، ی روز بحث ِ واقعه ی طبس شد ، گفت من ی استادی داشتم ک سن ُ سالی ازش گذشته بود ، ازاون ارتشیا ی زمان ِ شاه ، ی روز در مورد ِ واقعه ی طبس تو کلاسمون بحثی شد ، برگشت گفت : من از زمانِ قبل ِ محمدرضا با چند نفر ِ دیگه ک تعدادشون ب زور ب ده نفر میرسیده تو آمریکا دوره های سخت ِ کماندویی و نظامی میدیدم ، همونایی ک بعدا ب اسم ِ معروف شدند (نمی دونم اسمشون رُ شنیدین یا نه) ولی از نیروهای زبده ی جهانی هستند ک الان تعدادشون خیلی زیاد شده ،ولی بعد ِ انقلاب ب دلایلی شخصی از ایران نمیره ک تفصیلش طولانیه ، واقعه ی تسخیر ِ لانه ی جاسوسی ک رخ میده این آقا میگه من همون شب ک این خبر رُ شنیدم ب خانومم گفتم ک آمریکایی ها حتما ب ایران حمله می کنن "چون ایشون با فرمانده ی نیروهای دلتا فورس ِ کلاه سبزها دوره دیده بودندو کاملا اون فرد رُ ک یکی از معروف ترین فرمانده ها بود رُ میشناختن ،از برنامه ها و نحوه ی عملکردشون کاملا آگاه بودند"می گفت حتی می دونستم ک دقیقا کجا رُ برای انجام ِ عملیاتشون انتخاب می کنن ،این عملیات ی عملیات ِ فوق ِ سرّی بوده ک قبلش چند بار هم تو کشور های لیبی و عمان تمرین شده بوده،"در ضمن اونا کاملا ب جو و آب ُ هوای#طبس آگاه بودند ،خیلی بیشتر از خود ِ ایرانیها ،ب خاطر ِ تمرین های زیادی ک تو اون مناطق انجام داده بودند و ...میگه ی نقشه از نحوه ی عملکرد ُ جایی ک قرار بود بیان رُ کشیدم و بردم پیش ِ مسئول ِ وقت ، ولی حرفم رُ باور نکردن ، حتی ب جرم ی همکاری با آمریکایی ها زندانیم هم کردند ...
وقتی ک عملیاتشون شکست می خوره ، همون آقای فرمانده ک رئیس جمهور ِ آمریکا و سناتور لیندسی و چند نفر ِ دیگه ک جزو ِ دستای پشت ِ پرده بودند کاملا ب ایشون و عملیاتی ک ایشون فرماندهی می کنند اطمینان داشتند ، کتابی می نویسه ک علاوه بر اینکه خاطرات ِ زندگی خودش ِ در مورد ِ این شکست ِ بزرگشم می نویسه... می دونید جالب چیه ،این ِ ک این فرد و کسایی ک اون عملیات رُ طراحی کرده بودند(با این ک مثل ِ ما مسلمون نیستن) مستقیم ب این اعتراف می کنن ک این شکست فقط ُ فقط از جانب ِ خدا بوده ، چون تا حالا این ها امکان نداشته تو هیچ عملیاتشون شکست بخورن ، حتی ب این هم اعتراف کردند ک خدا ایرانیه!! ینی انقدر ب یاریه خدا نسبت ب مردم ِ ایران تو این واقعه معتق

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 9 ساعت و 10 دقيقه قبل
سعیده

اند ، اتفاقی ک خیلی ها تو ایران مثل ِ شما اون رُ ی اتفاق ِ طبیعی مثل ِ سونامی میدونن و معجزه بودن ِ اون رُ خرافه..."اگه خواستید کتابی ک این فرمانده نوشته و تو اون اعتراف کرد رُ بهتون معرفی می کنم"

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 9 ساعت و 9 دقيقه قبل
سعیده

دوست ِ من ،هیچ وقت ِ هیچ وقت ما انسان ها قادر ب فهمیدن و درک کردن حکمت و مصلحت ِواقعیه خدا از انجام ِ کارهاش نیستیم ، نمیشه این جور مسائل رُ با عقلی فهمید ، این ک شما میگی اگه این شکست ب خواست ِ خدا بوده پس چرا واقعه ی بمب گذاری رخ داد؟ باید بگم بازم باید ب حکمت ِ خدا رجوع کرد ... کمترین احتمالی ک میشه داد این ِ ک شاید خدا می خواسته نشون بده ک مسلمان ها چنین دشمنای خار وزبونی دارن ک وقتی نمی تونن مستقیم با مسلمونا مقابله کنن دست ب ِ ترور و عملیات ِ غیر ِ انسانی میزنن..شما از کجا می دونی شاید همین اتفاق باعث شده خیلیا به حقانیت اسلام و مسلمونا پی برده باشن ..درسته خیلیا شهید شدند"ک همین شهادت آرزوی خیلی از ما بهترون ِ" ولی اگه از این زاویه نگاه کنی نه تنها این بمب گزاری نمی تونه برای ما بد باشه بلکه باعث برملا شدن ِ خیلی از حقایق میشه ... شمار ُ نمی دونم ولی من خیلی ب این آیه معتقد ام "و مکروا ومکرالله و اللهُ خیرٌ ماکرین" ..امکان نداره دشمنای اسلام مکر ُ حیله ای بکنن و خدا نتونه در برابر ِ اون ها کاری بکنه ..همون طور ک در طول ِ تاریخ هم میبینیم .."ماجرای ابرَهه" "ماجرای توطئه برای ب قتل رسوندن ِ پیامبر""طبس" و...ولی اینکه میگی اگه مردم نخوان و کاری نکنن خدا هم نمی تونه کاری بکنه ..بله درسته .. تا قوم و ملتی نخواهند تغییر کنند خدا هم تغییری در آنها ایجاد نمی کنه ...اینم ی سنت ِ الهیه ...تا قبل ِ این ک امام خمینی بیاد و مردم رُ از خوابی ک دراون فرو رفته بودند بیدار کنه ...ملت ایران مدام زیر یوق ِ طاغوت ُ طاغوطیان بودند ... نخواستند بیدار شن ..اگرم خواسته بودند ،چند نفری بیشتر نبودند ..ولی تو زمان ِ امام خواستند و پیروز شدند.. ب گونه ای ک الگو ی همه ی آزادی خواهان ِ جهان شدند..اگه میبینی تو یِ دوره دشمنان حسابی مار ُچپاول کردن در جواب باید حرف ِ خودت رُ بهت بگم ک ملت نخواستن بیدار شن ..پس چپاول شدند..شما الان ک از اون دورانِ چپاول گذشته این حرف رُ میزنی ..ولی باید حال ِ مردم رُ تو اون زمان بررسی کنی.

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 9 ساعت و 8 دقيقه قبل
سعیده

خیلی از ضعف های ما چ توی فهم ِ مسائل چ توی باور کردن ِ اعتقاداتمون چ توی مواجهه شدن با چارتا شبه ای ک از طرف ِ دشمن ب اعتقاداتمون وارد میشه و موندن روی ِ موضع ِ خومون و ... همه و همه ب خاطر ِ ضغف ِ ایمانمون ِ...همون فرمانده ای ک میاد و ب ایران حمله می کنه خیلی بیشتر از خود ِ ما مسلمونا ب این اعتقاد داره ک خدا حامی ِ مظلومان ِ ..ولی ما با وجود حمایتی ک از جانب ی خدا میشیم بازم نمی خوایم قبول کنیم ..البته اینم بگم ک این حمایتا ب خاطر ِ وجود های ناپاکی مثلِ من ُ امثال ِ من نیست .. نه ..ب حرمت ِ نفس ِ خیلی از بزرگانیه ک تو این آب ُ خاک نفس می کشن .. و از همه مهمتر وجود ِ پر برکت ِ اما زمان ِ ک همیشه دست ِ عنایتشون بر سر ِ شیعیانشون بوده..

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 9 ساعت و 8 دقيقه قبل
mehdi

امان از دست این استادان
واقعیت چیز دیگریست شما برو طبس خودت شخصی ببین...پی به گفته های من میبری عزیزم
پدرم من اونجا ماموریت داشته و من به دلیل کنجکاوی بیش از حدم رفتم و دیدم شرایط جوی اونجا به قول خودمون یکهوییه از مردم اونجا هم پرسیدم زیاد از هواشون راضی نیستن
عزیزم کفار یا بی دین میتونن حیله بکنن همانطور که علی رو خونه نشین کردن همانطور که کربلایی رو بوجود آوردن کفار میتونن دنیا رو هم بگیرن و خدا کاری هم نداشته باشه خداوند همان ایمان و شعوره که نباید بزاره همچین اتفاقی بیوفته خداوند بزرگ است اما این معجزات که شما میگی نشان دهنده بزرگی او نیست
معجزه خداوند یعنی ایمان رزمندگان ایران که با دست خالی با دشمن جنگیدن

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 8 ساعت و 20 دقيقه قبل
سعیده

بحث زیاده ، حرف زیاده ، مشکل از جای ِ دیگست .. : )

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 8 ساعت و 1 دقيقه قبل
mehdi

اهوم مشکل ما درک درستی نداشتن از ایمانه
خداوند در معجزه خلاصه نمیشه
شما شعور مردم رو بالا ببر اونوقت معجزه رو خواهی دید

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 7 ساعت و 49 دقيقه قبل
سعیده

بدیهی ک عظمت ِ خدا تو معجزه خلاصه نمیشه
اصن بحث ، بحثِ عظمت ِ خدا نیست ، بحث ِ حقانیت ِ ، بحث ِ این ِ ک با خدا باش پادشاهی کن ، بی خدا باش هر چ خواهی کن
خلط ِ مبحث کردن راحته : )

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 7 ساعت و 42 دقيقه قبل
mehdi

پس این فرهنگ و باور ایمان و خداپرستی رو توی جامعه رونق بدیم
نه معجزه و این چیزهایی که خود امامان گفتن بابا اومدین نزد ما مرادی خواستین خودتون هم که حرکنی بکنید
امامان نمیدونستن چطور به مردوم بفهمونن بابا بزرگی خداوند به برداشتن کوه یا اتفاقات طبس نیست معجزه همان انقلاب 57 بود همین چون همه خواستن پس شد

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 7 ساعت و 37 دقيقه قبل
سعیده

معجزه خودش فلسفه ای داره ، ب این راحتی نمیشه در موردش صحبت کرد!!تعریفی داره ، مفهومی داره ، هدفی داره..

ب نظر ِشما همین انقلاب خودش معجزه نبود؟! این ک یک مردی ک هیچ کس اون رُ نمیشناخت ،تو اوج ِ قدرت ِ نظام شاهنشاهی ، تو اوج ِ خفقان ، تو اوج ِ سرکوبی ِ دشمن ، اومد ..ب خاطر ِ ِ قوی ای ک داشت ..مقابل ِ ظلم ایستاد..و پیروز شد... این کوه بلند کردن نبود ب ظاهر .. ولی در واقع بود ... و نه تنها نشان ِ عظمت ِ خدا بود "یدالله فوق َ ایدیهم" نشان ِ عظمت یک انسان ِ خدایی هم بود : )

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 7 ساعت و 26 دقيقه قبل
mehdi

پس مارکس هم معجزه بود نظام کمونیستی معجزه بود

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 6 ساعت و 15 دقيقه قبل
سعیده

چقدم ک نظام ِ کمونیستی از هم فرو نپاشید طبق ِ فرموده ی امام : )

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 6 ساعت و 4 دقيقه قبل
mehdi

همین که میگن امام معجزه کرد و گفت این شوروی میترکه خرافه است
دختر خوب چشمان را باز کن همه میدانستن این اتفاق خواهد افتاد سرویس های جاسوسی آمریکا بیکار نبوده
آمریکا زورش رو زد تا شوروی تیکه تیکه بشه و قدرت شوروی کم بشه
همه میدانستن این اتفاق خواهد افتاد و امام هم گفت
مگر نظام عثمانی که حامی مردم فلسطین بود از هم نپاشید چندبار غرب رو از بیت المقدس بیرون کرد
هر نظام قدرتمندی روزی داره مگر اون امپراطوری عرب مسلمان نبود کو کجا رفت آیا خدا خواست
مارکس هم مانند حضرت محمد یه تفکر بزرگ تاریخی رو بوجود اورد..و هر دو کاری بسیار بزرگ در تاریخ کردن حال مثبت یا منفی امپراطوری اسلامی کوووووووو
بی خیال

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 5 ساعت و 55 دقيقه قبل
سعیده

آقا من می دونم مشکلِت چیه ولی بزار نگم .. بزار ب روت نیارم
همون بی خیال باش فِلن : )

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 5 ساعت و 52 دقيقه قبل
سعیده

خیلی از چیزای کوچیک پیش ِ چشمت بزرگ و خیلی از چیزای بزرگ پیش ِ چشمت کوچیک ِ ، البته شایدم نیست ُ تو می خوای وانمود کنی ..

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 5 ساعت و 42 دقيقه قبل
mehdi

نه این برداشت شخصی شماست و قابل احترام........
مشکل من اینه نمیخوام چشم گوش بسته باور کنم همین..........
خداوند عقل داده که بریم تحقیق کنیم ببینیم اون زمان که مثلا امام گفت شوروی منفجر میشه رد پایی از این اتفاد در رسانه ها و یا روشنفکران اون زمان مشاهده شده یا نه
اوضاع شوروی اون زمان نا امن بود به همین سادگی معجزه نیست.......

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 5 ساعت و 34 دقيقه قبل
سعیده

پس معلومه ک خوب تحقیق نکردین .. چون هیچ کس تو اون زمان ب این صراحت و ب طور ِ قطع اعلام نکرده بود ک نظام ِ کمونیستی از بین میره .. ولی اگه متن ِ کامل ِ نامه ی امام رُ خونده باشی میبینی ک 70 سال دقیقا ذکر شده ..

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 5 ساعت و 24 دقيقه قبل
mehdi

چشم شما درست میگین
من مطالعه نکردم تاریخ فروپاشی شوروی رو و نمیدونم امریکا قصد به ویران کردن و ضعیف کردن شوروی داشته نمیدونم چندین کودتا در شوروی در حال رخ دادن بوده نمیدونم که در اون زمان شوروی عقب نشینی سیاسی و نظامی داشته نمیدونم چطور تفکر مارکس دنیا رو مثل یک پیامبر تکان داد و بعد ها نابود شد شما با خواندن نامه امام متوجه معجزه شدین ؟ برو از استاد علوم سیاسیت بپرس درباره اتفاقات اون زما البته اگر مثل داستان قبلی واستون نگه.....
فقط این رو بدون در اروپا و افغانستان و...........کشورهای تحت تاثیر شوروی مثلا کشورهای بلوک شرقی یا همون آلمان این اتفاق شکست شوروی رو برای روشنفکران بازگو کرد....
به هرحال شما به یه نامه بگو معجزه و فک نمیکنم ایشون خودش گفته باشه معجزه دیگران خرافه و جهل رو میارن وسط مثلا عکس امام در ماه افتاد........
خدایا اگر خود امام بفهمه این چیزا رو براش ساختن چی میگه
خدانگهدار عزیزم بیشتر مطالعه کن

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 5 ساعت و 2 دقيقه قبل
سعیده

بله ، هر چی شما بخونید ، هرچی شما بدونید ، هر چی شما برداشت کنید ، هر چی هر چی و... درسته : )
اون داستان ِ استادَم رُ از خودم نگفتم ، معلومه ک نبایدم باور کنی ، چون از زبون ِ کسی هست ک تو متن بوده ، اسم ِ اون کتاب رُ هم اگه بخوای بعدا بهت می گم ، می تونی مطالعه کنی .. حتی می تونی با اون ارتشبد دیدار داشته باشی ..
در ضمن کسی ب اون نامه نگفت معجزه ، اصن بحث از اول سر ِ نامه نبود ، سر ناپایداری نظام ِ کمونیستی بود .. ک گفته ی امام هم میشه گفت ی پیش بینی بود ..ک 100 البته از روی علم و ب صورت ِ قطع..
بازم سر ِ حرفم هست ، همون مشکل منظورم ِ : )
و این رُ هم بدونید ک مخالفت با ی چیز هایی انسان رُ روشن فکر و قبول داشتن بعظی از چیز ها اون رُ خرافه پرست ب حساب نمیاره.
چشم بیشتر مطالعه می کنم : )
خدافظ

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 4 ساعت و 41 دقيقه قبل
mehdi

شما به کامنت های قبلی خودتون یه توجه ویژه داشته باشین متوجه میشین
خود امام هم فک نمیکرد کارش معجزست بعدها شد معجزه.....
اصلا شما فک کن طوفان شن معجزه بوده منم احترام میزارم به شما.....
زودی از کوره در نرو درست نیست مثلا دانشجوی مملکتی پس با مخالفان به چه نحوی برخورد میکنی......
ناپیایداری نظام کمونیستی هم مانند ناپایداری حکومت اسلامی عثمانی یا عمر چه فرق میکنه................
خداوند به آدم عقل داده در کنارش هم تعصب اگر انسان تاریخ شوروی اون زمان رو مطالعه نکنه نمیدونه چه خبر بوده اون زمان و فک میکنه چون یک نفر نامه نوشته اون معجزست ..........
دقیقا قبول داشتن خیلی از مسائل انسان رو خرافه پرست میکنه و این خرافه ابزار خیلی شیکی است تا بتوانی به امیال.....خودت برسی و شاید غیر انسانی.......
اون مشکل فک میکنم عزیزم از طرف تو باشه وقتی میگم با اون دستگاه های پیشرفته ژاپن نتونست اتفاق ویران کننده رو پیشبینی بکنه و این جو زمینه که باعث سونامی و....میشه و طوفان طبس رو از همین نمونه علمی میدونم پس شما باید برین تحقیق بکنید شب شما بخیر همه چیز روشنه من دیگه بحث نمیکنم به دلیل اینکه احساس میکنم زودی از کوره در میریی برگرد کامنت های اول من رو بخون شاید متوجه شدی
شب خوش خدانگهدار عزیزم

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 4 ساعت و 27 دقيقه قبل
سعیده

از کجا می دونی از کوره در رفتم !! نکنه ازلحنم فهمیدی : )
منم دیگه با شما بحثی ندارم .. کلا اهل ِ این نیستم هر جایی ک نظر ِ مخالف دیدم سریع کامنت بزارم و ابراز ِ وجود کنم... در مورد طبس هم چون کامنتتون رُ خوندم اولش فکر ِ دیگه ای راجع بهتون داشتم .. ولی بقیر ُ ک امشب خوندم فهمیدم قضیه از کجا آب می خوره و اشتباه کردم ..
ب امید ِ روزی ک همه با پی بردن ب حقیقت سر ِ تسلیم فرود بیاریم ..چون مخالفت در درجه ی اول گریبان گیر ِ خومون ِ و خودمون ضربه می خوریم...
خدافظ برای بار ِ دوم : )

14 سال و 4 ماه و 21 روز و 4 ساعت و 13 دقيقه قبل

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)