با توجه به افزایش روز افزون کاربران دنبالر و اهمیت حفظ حریم خصوصی کاربران، تغییراتی در دنبالر (ضمن توسعهی امکانات مرتبط با حریم شخصی) اعمال گشته که از جملهی مهمترینِ این تغییرات حذف برگهی "همهی ارسالها" بوده و کاربران در وضعیتِ حاضر میتوانند تنها ارسالهای کاربرانی که دنبال کردهاند را از طریق برگهی "ارسالِ دوستان" پیگیری نمایند.

13 سال و 17 روز و 22 ساعت و 47 دقيقه قبل