جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ √~`Reza`~√ تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
خبر کوتاه اما تلخ بود. حکایت از فوت عزیزترین انسان برای سرمربی استقلال داشت. حادثه ای تلخ و ناگوار برای فردی که در حال حاضر خودش شرایط جسمانی مناسبی ندارد. سرمربی استقلال که صبح امروز زانوی خود را به تیخ جراحان سپرد این دقایق بی تردید تلخ ترین لحظات عمرش را می گذراند؛ بی شک قلعه نوعی حالا درد زانو را به دست فراموشی سپرده و این داغ از دست دادن مادر است که جگرش را می سوزاند.
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 14 ساعت و 5 دقيقه قبلروحش شاد...
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 14 ساعت و 4 دقيقه قبلمیگن مهمون برنامه نوده... اینو فرهاد جون...
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 14 ساعت و 1 دقيقه قبلنودُ كه ديشب داد بيتا جان !!!
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 13 ساعت و 59 دقيقه قبلمگه اينكه برنامه ي آينده ي نودُ ميگن...
اره برنامه اینده اس فکر کنم رضا جان...بچه ها امروز خطاب دادن بهم...گفتن این و فرهاد قراره دعوت بشن...
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 13 ساعت و 57 دقيقه قبلاوكي.. برنامه ي قشنگي ميشه.. از دست نديمش.. حتما" بايد ببينيمش..
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 13 ساعت و 56 دقيقه قبلبه نظرم دعوا میشه...وای کاش من اونجا بودم...
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 13 ساعت و 54 دقيقه قبلحتما با قلعه نوعی درگیر میشدم..
بعيد ميدونم.. ميخوان اينطوري آشتيشون بدن.. ميانُ همه چيرو تكذيب ميكنن و با هم روبوسي هم ميكنن...
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 13 ساعت و 46 دقيقه قبلفردوسی پور احتمالا زیاد درگیر میشه با قلعه نوعی...نمیشه به نظرت رضا؟
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 13 ساعت و 44 دقيقه قبلاون كه درگيري تو ذاتشه.. تا جو رو متشنج نكنه !! آروم نميگيره.. ميدونه برنامه هاش رو مردم بخاطر همين درگيرياش دوس دارن..
13 سال و 11 ماه و 18 روز و 13 ساعت و 42 دقيقه قبل