دنبالر در حالت آرشیو است. امکان ورود یا ارسال وجود ندارد. برای دریافت پشتیبان به backup.donbaler.net مراجعه کنید. تماس: [email protected]

آدم تیمش جام نبره و حتی هشتم جدول باشه اما قهـــرمانی "کثیف" به دست نیاره. تیمی که تو جام حذفی با تیمهای شیرین فراز کرمانشاه، سایپا مهر کرج و شهرداری یاسوج اونم همه رو تو تهران بازی میکنه، تو دربی با افتضاح دوپینگ میبره و همه دست به دست هم دادن برای ماله کشیدن و در نهایت به "تذکر کتبی" بسنده میکنن .... بالاخره باید جوانب رو در نظر گرفت! پرسپولیس تو این 4 سال 3 تا جام گرف......ته و کیسه کشای دوپینگی 3 سال بود رنگ جام ندیدن، به هر حال باید هوای عده قلیل جامعه رو داشت !!! بعد با همه این حرفا زورت نرسه تو 90 دقیقه و 120 دقیقه یه گل به شاهین بزنی و با پنالتی قهــرمان بشی. میخوان بگن زمین خراب بود؟؟ خب برای هر دو تیم خراب بود. کسیه کشا!! تقدیر از فدراسیونی ها فراموش نشه ها ..... ما پرسپولیسی ها سرمون بالاس، قبلاً یه بار گفتم: << ترجیح میدم "مردونه" ببازم تا اینکه "کثیف" ببرم >> تا پای جووووووووووووووون عاشقتم پرسپولیس

1390/12/25 - 19:29 در پرسپولیس
9 ديدگاه
جوجـ ه فِنچِ متفکر✿◕ ‿◕✿

این حرفات چی رو نشون میده ؟! . . . اینکه داری از تیمت دفاع میکنی ؟! . . . یا میخوای به استقلال توهین کنی آبجی ؟!

14 سال و 6 ماه و 8 روز و 14 ساعت و 5 دقيقه قبل
آزاده ایــرانی

هیچ کدوم خانمی
خواستم واقعیت رو بگم همین

14 سال و 6 ماه و 8 روز و 14 ساعت قبل
جوجـ ه فِنچِ متفکر✿◕ ‿◕✿

اینکه مام بیایم از کارهای پیروزی ها بگیم، بهت تهش بگیم لنگی! خودت باشی ناراحت نمیشی !؟ مگه خودِ علی پروین نیومد از استقلال حمایت نکرد؟!
مثلا اگه شاهین میرفت ایران افتخار کسب میکرد ؟! ... شوما راضی بودی آبجی؟!

14 سال و 6 ماه و 8 روز و 13 ساعت و 57 دقيقه قبل
آزاده ایــرانی

من واقعیت ها رو گفتم

و دیگه جواب ندادم چون نخواستم باعث ناراحتیون بشم دوست جونی هام

14 سال و 6 ماه و 8 روز و 11 ساعت و 23 دقيقه قبل
O u ➌ Ph ¥

مایلی کهن می‌فرماید : "فوتبال ِما همینه من این فوتبال ُ نمیخوام "

:ددددی
به عنوان ِپرسپولیسی میگم تصمیمی که گرفتن در هرصورت به نفع ِفوتبالمون بود که شاهین نره جام باشگاه ها چون نه یه ورزشگاه درست حسابی دارن (کلا یه دونه رو داریم دیگه) / نه ازشون حمایت میشد
اگه میرفت آبروی ایران میرفت

14 سال و 6 ماه و 7 روز و 11 ساعت و 10 دقيقه قبل

بازنشر

(1 کاربر)

پیگیری‌کنندگان دیدگاه

(مشاهده)