جهت عضويت در Donbaler و دنبال کردنِ Herose تمايل داريد ؟!

دنبالر یک میکروبلاگ چند رسانهای است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول 1000 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربرانِ شبکه، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک گروه عمومی یا خصوصی قادر به ارتباط با یکدیگر و اطلاع رسانی بوده و به کمک تکنولوژی RSS میتوانند تازه ترینهای شبکه را پیگیری نمایند. دنبالر توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر بوده و امکان ارسال پست توسط پیامک (SMS) را دارا میباشد!
سلام
14 سال و 5 ماه و 5 روز و 11 ساعت و 30 دقيقه قبلبعد از کلی وقت دوباره اومدم تا بنویسم اما چی ؟
خودمم نمیدونم فقط می دونم دلم برای قبلنا خیلی تنگ شده . برای گذشته ای که خیلی سرخوش بودم و به قول یکی از دوستان که اسممو گذاشته بود خجسته .
کی میگه خجسته بودن بده . بخدا خیلی خوبه . دلم می خواد یه سفر تنهایی برم دور از هر چی آشناست . یه جای قشنگ و با صفا . دور از تجمل دور از شهری بودن . دور از همهمه ، بوق ماشین ، حتی دور از تلوزیون و موسیقی .
تو یه کلبه ی جنگلی که کنارش پر باشه از کلبه های زیبای دیگه که شب ها نترسم . با یه عالمه دوستای صمیمی اما غریبه .
بشم غریب اون روستا . هیشکی ندونه کیم از کجا اومدم اسمم چیه چیکاره م واسه چی اومدم
بهم یه دست از لباس های محلی خودشونو بدن و بهم بگن بیا معلم شو .
آخخخخخخخخخخخخ که چه کیفی می ده .
وقتی غریب باشی عزیزتری . یه جور دیگه دوست دارن . نمی خوان تنها باشی . نمیخوان اذیت شی نمیخوان غصه بخوری .
دنیا خیلی کوچیکه خیلی و خیلی زود روی زشتشو بهت نشون می ده .
یه آرزوی خیلی بزرگ دارم خیلیییییییییییییییییی بزرگه . اگه اون آرزوهه حل شه همه ی مشکلاتم حل میشه همش که نه ولی بیشترش .
اما از دست من هییییییییییییییییییییچ کاری ساخته نیست هیچ کاری . مثه یه بیماریه لاعلاجه . فقط باید براش دعا کرد فقط دعا .
ولی این روزا خیلی چیزا رو از دست دادم . معنویتم رو . روحیه م رو . اعتقاداتم رو . هستیمو .
یه بزرگواری که خیلی واسم قابله احترامه بهم گفته تلاش کن تا چیزایی که دوس داری رو بدست بیاری چیزایی که می دونی معقوله و دور از انسانیت نیست و خارج از بندگی او .
آرزوی من معقوله و اتفاقا در راستای بندگیه او ولی مدت هاست منتظرم گذاشته نمیدونم چرا ؟ نمی دونم کجای این میشه توقع ؟
خدااااااااااااااااااااااااااااااااا ای تویی که میخوای سر به تنم نباشه
ای خدایی که فرق میذاری بین بنده هات و بعد اسم کارهاتو میذاری عدل و عدالت
امشب می خوام بگم نه! من عدل تو رو به هیچ عنوان نمی پذیرم . ( لطفا کسانیکه این متنو می خونن نمیخوام ریش سفیدی کنن و دم از عدل و ... بزنن من ته هر چی دین و مذهبه در آوردم و حفظم ولی وقتی به گلوی آدم میرسه دلش میخواد ناله کنه )
یه بارم تو راضی باش به رضای ما . خدا خسته شدم میخوام نفهمم میخوام ندونم انقدر فهمیدم که بریدم که فهمیدم نمی فهمم .
خداییییییییییییییییییییییییییییییییا اگه بعد این همه فهمیدن می فهمیدی که تازه هیچی نمیفهمی میفهمیدی من دارم چی می کشم و چی میگم .
14 سال و 5 ماه و 5 روز و 11 ساعت و 29 دقيقه قبلخدایا بعضیا نفهمن و تا آخر عمر نمیفهمن نفهمن . اما بعضیا نفهمن و می فهمن نفهمن و اون موقع میشه وقته مرگشون .
بذار ناله کنم . خفه شدم از بس حرفمو خوردم و گفتم خفه شو ناشکری نکن . تو این همه نعمت داری بابا مامان داداش عمه عمو خاله دایی مادربزرگ و پدربزرگ و ..................................................
آره خداجون شکرت من اینا رو دارم دستت درد نکنه خدایا عاشقتم انقدر خدایی کردی در حقم .
اما از نبود بعضی چیزا تو دلم تو شعورم تو قلبم تو ذهنم نمی تونم اینا رو درک کنم .
اینا رو کسی نعمت می دونه که آدم باشه . من کجا و آدمیت و انسانیت کجا ؟
من اگه آدم بودم که الان جام این جا نبود .
@محمدحسن مزروعی
14 سال و 5 ماه و 5 روز و 11 ساعت و 27 دقيقه قبل@حسین
@J_a_♥_a_D
@IranianGuys
@amir7015
@امید
@ســجـی
@الهه
@مهرداد
@باران
@میرا
@سحر